Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk van köztetek aki szereti...

Fiuk van köztetek aki szereti ha egy egy lány fizikailag bántalmazza?

Figyelt kérdés
Komoly verésre gondolok,nem holmi gyerekjátékra,és konrkét harcmozdulatokkal

2015. márc. 29. 21:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Rendben, te tudod. Hol tanítanak street fightot?:D
2015. márc. 29. 21:58
 12/22 A kérdező kommentje:
10es attól,hogy egy soviniszta f** vagy és lenézed ezt mert nem szokványos még nem lesz nem igaz.Akik utcán nőttek fel rengeteg a verekedés és ott kitanulod már kiskorodban,én nem ott nőttem fel,de attól tanultam aki ott nőtt fel.Másik meg megtámadtak nem 1x az utcán és volt aki korhazba kötött ki közülük.
2015. márc. 29. 22:02
 13/22 anonim ***** válasza:
ha jól néz ki, nem tesz bennem maradandó sérülést és inkább valami birkózásszerű dologról lenne szó mintsem mondjuk boxról akkor még talán fizetnék is érte
2015. márc. 29. 22:02
 14/22 anonim ***** válasza:
12: Biztos vagyok benne hogy nagyon teknikás kis pumuklik lehettek.
2015. márc. 29. 22:05
 15/22 A kérdező kommentje:
hasonlitatok engem valami jó kinezetu nohoz aki sovany meg szep meg minden,hat 1 olyan biztos nem tudna komolyan verekedni.en suttyos kinezetu vagyok de nagyon tudok verekedni ennyi,valakinek ez valakinek amaz,még mindig jobb ha valaki jol nez ki
2015. márc. 29. 22:08
 16/22 anonim ***** válasza:
a f** az te vagy hamupipőke :D te nem tudom te milyen utcai ovisokkal "verekedtél".. de hogy nekem nem tudnál ártani, max le***opni az is biztos ;) :D
2015. márc. 29. 22:08
 17/22 A kérdező kommentje:
vizilo esetleg de hamupipoke meg en mas sulycsoport.
2015. márc. 29. 22:10
 18/22 A kérdező kommentje:
utolso en nem aakrlak teged gyozkodni,ha neked ez nem szimpatikus,nekem jo.interneten konnyu pofazni,majd ha 1 nap osszetalalkozunk az utcan akkor ugassunk egymasnak.
2015. márc. 29. 22:13
 19/22 anonim ***** válasza:
15: Nem hasonlítalak én semmihez, csak arról beszélek, hogy pár nyomorult teknikátlan részeg tinit megvertél nem leszel nagy harcos. Kettő: Nem foglak győzködni semmiről, az én 135kgos súlyommal tudom mire vagyok képes. Elmondtam a véleményem , hogy lazán kapnád vissza a sallert.(Igazából ütni nem tudok, és csakis földharcba vagyok jó ezért lazán elkapnálak és vinnélek lefele.)
2015. márc. 29. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:
hàdzsime! kame-hame-hà!
2015. márc. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!