Hogyan szerezhetném vissza az önbizalmamat teljesen? (28F)
Sziasztok!
Az utóbbi időben kicsit eltűnt az önbizalmam. Bár nem konkrétan arról van szó, hogy ne mernék kezdeményezni nőknél. Több okból nem találom a helyem a világban, vagy inkább a társam. Az egyik, hogy 19 éves korom óta mindig volt barátnőm, szinte sosem voltam egyedül, és mindig hosszútávú kapcsolatok. Az utolsó is 5 évig tartott. Ez már 1 éve, hogy véget ért, azóta csak olyan nőkbe és lányokba futottam bele, akik vagy a pénzre voltak kíváncsiak, vagy volt barátjuk. A sokadik leszólítás után már a kedvem is elment.
A másik ok, hogy hiába van munkám, nem keresek vele sokat. Havi 100-120 nettót keresek, +20 ezer cafetériát. Ez a mai világban nem sok, ezért mostanában mindig az jut egyből eszembe, ha meglátok egy lányt, hogy túl kevés lennék hozzá. Mármint anyagilag. Pedig nem a plázacicákat keresem.
Magamat nem tartom ronda pasinak, néha megnéznek a lányok az utcán, vagy munkahelyen magasabb rangú nők is szoktak enyhén flörtölgetni, de ott megint előjön a pénzügyi dilemma.
Ezen szeretnék változtatni. Szeretnék egy társat ismét, mert ez az 1 év már sok. Bulikba már nem járok, így az ottani ismerkedés nem játszik. Csendesebb pasi vagyok, ezért barátom is csak 1-2 van. Főleg a pénztől való félelmet szeretném valahogy legyőzni. Tudnátok ötlete adni?
28F
A jófejséggel nincs gondom szerencsére. :) A magabiztosság.. hát.. egy idő után megvan. :D
Próbálkoztam sokáig, de mikor már a 10. lány is közölte, hogy barátja van, akkor már azért alábbhagy a lendület. Nem tudom miért ők vonzanak.
Havi 120 azért nem rossz, ha tudsz belőle félretenni egy picit és meg tudod hívni a kiszemelt lányt egyszer-egyszer vacsorázni vagy moziba. Szerintem egyszerűen nem jó lányokkal kezdesz, pl. se nekem, se egy csomó nő ismerősömnél nem az számít, hogy havi fél millákat hazavigyél, hanem hogy tetszél külső és belsőre is.
Azt mondjuk hozzátenném, hogy a jövőépítés szempontjából az a nettó fizu picit tényleg karcsú lehet, ha majd már családot szeretnél, aztán meg lehet kifogsz egy rendes lányt, aki ugyna jobban keres, de tudtok közösen simán tervezni. Lényeg, hogy aki első körben a fizud mértéke miatt hajt el, csak jól jársz, ha annyi volt.
Aranyos lehetsz amúg y:) járj el szabadtéri programokra, lesz nyáron midnenféle fesztivál, menj le barátokkal vízpartra, ismerkedni mindenhol lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!