Honnan lehet tudni ha egy lánynak tetszem?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal iskolába , aki valamikor keresi a társaságom, pl ahol ülök odajön hozzám.Ha elmegyek mellette szokott rám mosolyogni .2015. márc. 29. 18:48
2/10 A kérdező kommentje:
Még azt nem tudom hogy el hívjam e valahová :D az a baj ha nem jön el akkor ciki , mert szinte minden nap látom :D
2015. márc. 29. 18:50
4/10 anonim válasza:
onnan lehet tudni,hogy tetszel neki
5/10 A kérdező kommentje:
18
2015. márc. 29. 18:59
6/10 anonim válasza:
Szerintem hívd el valahova. The ismered. Szóval the tudod azt is, hogy hogyan fog reagálni utánna, ha nemet mond. Ha Kedves, akkor nem hiszed hogy gúnyot üzne belöled. :) Amúgy szerintem nem mer kezményezni. Sok sikert!
7/10 naderak válasza:
Egyszerű a válasz meny oda és rúgd fel ha csak mosolyog rajta nyert az ügy. De ha nem akkor nagyon esélyes hogy kapsz egy pofont és egy tökön rúgást de tuti hogy ez beválik.
8/10 A kérdező kommentje:
Azért ilyeneket nem csinálok :D
2015. márc. 30. 17:06
9/10 naderak válasza:
Akkor légy merész és meny oda és kérdezd meg tőle hogy nincs-e kedved eljönni moziba... vagy valamerre és ha igent mond esélyes hogy bejössz neki a többi meg csak rajtad múlik.
10/10 A kérdező kommentje:
Én szó nélkül oda megyek hozzá, csak félek elhívni valahova ( félek hogy nem jön el ) am jókat szoktunk beszélgetni :D
2015. márc. 31. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!