Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyáltalán nem helyes srácként...

Egyáltalán nem helyes srácként miért ilyen nehéz találni lányt aki egyáltalán vonzódna hozzám?

Figyelt kérdés
Jó, ha évi egy csajt megtudok dugni, míg más hetente kuúrhat bármennyit.
2015. márc. 29. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont azért,mert nem helyesnek születtél. :)

Évi egyet? Jó neked.Én egész életemben idáig egyet sem kaptam meg,nos?:)

23/F

2015. márc. 29. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán ki kéne mozdulni a monitor és a gyakori krédések mögül.

Én 23-24 éves koromba pont ilyen voltam, hogy azon keseregtem, h jajj nekem senkim sincs. Aztán rájöttem h persze h nincs mert nem is teszek érte semmit. Maguktól nem fognak a lányok az ajtómnál sorbanállni... De még csak nagyon tenni se kellett érte h legyen, mert akármikor kimozdultam adodott lehetőség arra h valakit megismerjek... Rajtatok múlik! Egyrészt fontos h bizz magadban ne azon stresszelj h jajj nem kellek senkinek, és hogy határozott legyél ha valakit megszólítassz. A többi már jön magától :)

2015. márc. 29. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:
2-es ki mondta h nem teszek érte, épp ezért is idegesít, hogy szinte minden szabadiőm és energiám a csajozásba fektetem és így is alig jön össze valami csajokkal és tény, hogy a külsőm miatt utasítanak el.
2015. márc. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!