Egyáltalán nem helyes srácként miért ilyen nehéz találni lányt aki egyáltalán vonzódna hozzám?
Figyelt kérdés
Jó, ha évi egy csajt megtudok dugni, míg más hetente kuúrhat bármennyit.2015. márc. 29. 15:49
1/3 anonim válasza:
Pont azért,mert nem helyesnek születtél. :)
Évi egyet? Jó neked.Én egész életemben idáig egyet sem kaptam meg,nos?:)
23/F
2/3 anonim válasza:
Talán ki kéne mozdulni a monitor és a gyakori krédések mögül.
Én 23-24 éves koromba pont ilyen voltam, hogy azon keseregtem, h jajj nekem senkim sincs. Aztán rájöttem h persze h nincs mert nem is teszek érte semmit. Maguktól nem fognak a lányok az ajtómnál sorbanállni... De még csak nagyon tenni se kellett érte h legyen, mert akármikor kimozdultam adodott lehetőség arra h valakit megismerjek... Rajtatok múlik! Egyrészt fontos h bizz magadban ne azon stresszelj h jajj nem kellek senkinek, és hogy határozott legyél ha valakit megszólítassz. A többi már jön magától :)
3/3 A kérdező kommentje:
2-es ki mondta h nem teszek érte, épp ezért is idegesít, hogy szinte minden szabadiőm és energiám a csajozásba fektetem és így is alig jön össze valami csajokkal és tény, hogy a külsőm miatt utasítanak el.
2015. márc. 29. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!