Hogyan flörtöljek, ha félénk lány vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel együtt dolgozunk és szeretnék vele megismerkedni, de jó lenne elérni, hogy ő tegye meg az első lépést. Ehhez pedig tudom, hogy mindenképpen kéne valami jel(ek)et küldeni neki. A gond az, hogy alapjáraton elég félénk lány vagyok, főleg ha fiúkról van szó, mert a legnagyobb félelmem, hogy mi van, ha mégsem tetszem neki. Eleinte közömbös volt felém, de most már azért haveri szinten van, hogy eldumálgatunk. Oké, hogy szimpatizál velem, mert az feltűnt, hogy nem kerül el mindig, de vajon valóban tetszem is neki? Hogyan kéne továbblépni? Ötletek?2015. márc. 28. 16:43
2/3 anonim válasza:
Nézz mélyen a szemecskéjébe, kezdeményezz beszélgetéseket, kérdezd meg, hogy szűz-e még (de mások ne hallják, mert az neki nagyon ciki lenne, nevess a poénjain, stb.!
3/3 A kérdező kommentje:
Valahogy nem érzem a válaszok komolyságát. :D
2015. márc. 28. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!