Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lány akivel ismerkedtem...

Egy lány akivel ismerkedtem elárulta, hogy 16 sráccal volt együtt és még csak 18 éves. Valahogy elment a kedvem tőle. Szerintetek ez milyen dolog?

Figyelt kérdés
Nem nézett ki ribisnek, teljesen kedves, aranyos lányról van szó. Kapcsolatot akart, nem csak egyszerű szexkapcsolatot, amit utána már viccesnek találtam ahogy ezt a megdöbbentő tényt elárulta. :D Talán csak én vagyok maradi?
2015. márc. 28. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2 év miatt ekkora ügyet csinálsz?-.-
2015. márc. 28. 12:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Elment a kedved, helyes!

Mondjuk én tuti megkérdezném hogy hogyan hozta ezt össze. ...nem mintha ettől javulna a véleményem.

24n

2015. márc. 28. 12:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja, vagy 16db sráccal?:D

Akkor rib...banc.

2015. márc. 28. 12:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy csak szerette volna élvezni az életet...
2015. márc. 28. 12:55
 15/17 anonim ***** válasza:
17%
18 évesen össz-vissz 16 sráccal. Aha! Anno az én korombeli lányoknak akkor kezdett életük első komoly kapcsolata kialakulni, ezt a kis fruskát meg már 16-an megrakták. Számoljunk csak kicsit. Tegyük fel, két éve él szexuális életet, az évente 8 srác, félévente 4 srác, 3 havonta 2 srác, tehát átlagban másfél havonta váltogatta a hapsijait. Aha! Hát ez bizony egy ordaskurvа. Ja és bizony, ahogy az egyik hozzászólásban is leírták, a bevallott számot be kell szorozni hárommal.
2015. márc. 28. 13:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Az életet nem így kell éélvezni..
2015. márc. 28. 13:06
 17/17 anonim válasza:

Nekem csak az a furcsa, hogy ezt reklámozza.

Ha komoly kapcsolatot szeretnék nem vallanám be, max idővel.

2015. márc. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!