Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van tele a net ilyen...

Miért van tele a net ilyen csajozási oktató oldalakkal?

Figyelt kérdés

A sok hülye meg fizet érte,mindenki csajozási szakembernek érzi magát? Kicsit olyan könnyűek a mai fiatalok mint egy faék,ez körbebeszélése a dugásnak.

pl: [link]

2015. márc. 28. 03:25
1 2
 11/13 biohazardxxx ***** válasza:

szóval minden falusi ezek szerint aljanép???? én meg az ilyen nagypofájú r.bancokat nem szeretem aki attól sír ha már nincs járda a ház előtt mert ő városban panelpatkányként lakik egy szaros 50m2-es lukban és ettől feljebbvalónak érzi magát... Földet kapálni???? és akkor mi van??? saját zöldség saját gyümölcsösöm saját kertem van te meg majd drágán veszed a cuccot én nekem meg ingyen van aranyom. a cicidre meg ha fogamzásgátlót szedsz akkor neked is annyi eszed van a ami látszik mert így igaz olcsón megúszod mert a szúnyog csípésekből már lassan kis puficicik lesznek de a szervezeteddel kib.szol cserébe te agyatlan, de annyi haszna van hogy legalább ideiglenesen nem adod tovább a géneided és nem lesz 1-el több idióta a világon...

Te is csak egy rinyálós plázap.csa cigány vagy aki GUCCSI meg ÁDIDASSZ és DIVERGDZSÓ cuccokban jár de közben vagy putriban lakik vagy szép palotában amit az ősök loptak össze annó. Szóval ne játszd meg magad mert ha nem lenne más a dögöt is megennéd és ha falun laknál már rég agyonb.sztalak volna egy sz.ros lapáttal mert f.aszom sem akarna eltartani te hasztalan genetikai hulladék. Szóval gondolkozz el azon hogy kitartott r.banc akarsz lenni vagy normális ember...

Üdv.: Egy falusi akinek több esze van mint neked :D

2015. márc. 28. 09:07
 12/13 A kérdező kommentje:

ma 04:07

És miért kell rögtön fajtázni,nem állatok vagyunk,különben meg ami fajtára gondolsz én nem olyan vagyok,de mindegy is.

2015. márc. 28. 11:50
 13/13 A kérdező kommentje:

ma 09:07

Ki hagytad,hogy a te kertedben megtermelt zöldség gyümölcs egészségesebb mint amit a csaj meg vesz a gyors piacon :D

2015. márc. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!