Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szimpatikus, vagy inkább...

Szimpatikus, vagy inkább visszataszító? 14L

Figyelt kérdés

ülső: feketés-barnás haj, ugyanikyen szem. Fura orr, nagyobb telt ajkak ( :-$ ) Homokóra alak megvan. Körmei mindig ápoltak, 2 vagy 3 naponta mos hajat. Néha feketésebben öltözködik.

Zenei ízlése: nem veti meg a rockot, metált sem (azt, amiben van is dallam, és nem holmi székrekedés bájos hangjai nyögésekkel mixelve), punkot (csak prodigy) , poposabbat (lenka) meg egyebeket (lana del rey) és a komolyzenét is.

Belső: Sokat gondolkodik, akikkel nincs nagy haverságban azzal ridegebb, távolságtartóbb, néha, ha olyan szemlélete van éppen, bunkó.

Van, hogyha éppen nincs kedve úgy...senkihez (kevés barátom van. Azt hiszem, kettő, de az sem biztos) , akkor nagyon visszautasító tud lenni, akár szó szerint is alrébb tol...

Haverokkal nagyon nyitott, alapvetően mindenkiről gondoskodó, szeretetet adni és barátságot találni vágyó lány. Sokat nevet, ha olyan emberrel beszél. Viszont sokszor erőszakos, végig visz mindent, ami megálmodik (úgy értem akár nagyon is tud hízni, ha túl sovány, és nagyot is tud fogyni, ha túl kövér) . Kívülről prűdnek tűnhet, de belülről nem az...

És szeretné, ha az emberek feltételek nélkül szeressék.

14L

#apropó #Az alrébbot nagyon bénán írtam #helyesen arrébb #nyelvtantanár mérges lenne #basszus megyek tanulni nyelvtanra #4-es meg lesz talán
2015. márc. 27. 23:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A prodigy? Az punk! Nagyon is!

Nem ismered?

Ha nem, keress rá

HA igen, nem értelek, wtf?

2015. márc. 27. 23:21
 12/17 Interferencia ***** válasza:
Ramones, Sex Pistols, Offspring, Rise Against...
2015. márc. 27. 23:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Álmaim csaja!
2015. márc. 27. 23:31
 14/17 anonim ***** válasza:
A címkék jók azt meg kell hagyni :D
2015. márc. 27. 23:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Ja, elfelejtettem írni, hogy anonimusban/haverokkal elég hülye vagyok

Haverokkal, mert ők (ha többesszámba rakhatom... Majd megkérdezem A Tanárnőt, hogy egy és egy félnél van-e) is hülyé(k(?))

Anonimusban meg azért mert akkor meg miért ne, tudod.

Ezek az "álmaim csaja" üzeneteket gondoljátok át

24 órán keresztül engem bírni...nem megy

Még a tulajdon anyámnak sem megy :-D

Szegény

Ma is kiakadt

Na mindegy

Ja, és a prodigy is punk, punktum

Haha punk, punktum....na jó

2015. márc. 27. 23:37
 16/17 Interferencia ***** válasza:
Besza-behu.
2015. márc. 28. 00:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Mi van?
2015. márc. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!