Baromi szerelmes vagyok egy fiúba. Mit csináljak hogy feltűnjön neki?
Nos... Kommunikáció. Mondjuk: Mondd meg neki.
De ha ez nem megy, akkor mondd el az érzelmeid egy részét, pl. szívesen randevúznál. Esetleg hívd el, manapság biztosan viszonylag gyakran előfordulhat. A lényeg, hogy rájöjjön, van nálad esélye, nem is kevés. A nonverbális jeleidet nem vette eddig.
Mint írták:
K-O-M-M-U-N-I-K-Á-C-I-Ó
Hogy akarsz összejönni vele, ha még csak szóba sem tudsz vele állni rendesen?! Ugrás a mélyvízbe!
Én is hasonló helyzetben vagyok.Van egy fiú aki nagyon tetszik,de én vagyok a legszégyenlősebb lány az osztályban.Egyszer leírtam egy levélbe az érzéseimet,beletettem egy borítékba,ráirtam a nevét és elvittem a suliba.Először odaakartam adni neki,de aztán nem mertem de valahogy mégis eljutott hozzá.A barátnőm megtalálta a táskámban elolvasta,és titokban a fiú táskájába beletette.A fiú suli után megtalálta elolvasta és rám irt.Megbeszéltük hogy én is tetszem neki és Azóta is együtt vagyunk.És ez 4 hónapja volt.Én még azóta is hülyén viselkedek előtte.Próbálom elkerülni mert félek a leégéstől.
Szerintem mond el neki hogy mit érzel,és ha ő nem érez úgy akkor se legyél szomorú!Biztos hogy csodálatos személyiséged van.És ha nem tetszel neki akkor Mutasd meg neki,hogy boldog vagy nélküle is! Sok sikert majd írj,hogy mi volt.🙉🙉😘😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!