Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ennyire nehéz fiuként...

Miért ennyire nehéz fiuként ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mióta lettek a csajok ennyire lenézőek és flegmák?
2015. márc. 26. 00:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"A pénz a pina kulcsa!"

Ez hülyeség, nem egy olyan lánnal flörtölgettem/jártam már, akinek még egy csokit sem vettem. Ha neked lenne igazad, akkor eddig a mostani barátnőm kéne hogy legyen az első az életemben, mert eddig csak rá költöttem...

2015. márc. 26. 00:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Ó, velem nem azok, miután halálra ijesztem őket. Hidd el, könnyen el lehet érni, hogy féljenek tőled.
2015. márc. 26. 00:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Unom már az állandó próbálkozásokat, könyörgéseket egy tetves üzenetért, találkáért, nem érdemlik meg ezt a nyomulást, és nekem senkise mondja hogy magától történik bármi is, mert baromság, magától semmise történik.
2015. márc. 26. 00:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért nem MILF korosztályban keresgélsz? Meglepődnél... :)
2015. márc. 26. 00:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Régen, suliban engem kigúnyoltak, hülyének néztek a csajok, mindenki leócsárolt, elvették annak a hitét, hogy bármiféle férfiasságot lássak a tükörben.

Sokszor nem is kellett közeledést mutatnom, hogy elutasítást kapjak, volt aki azért röhögött ki, mert elkezdtem követni a szememel őt, de gúnyosan röhögött, majd közölte, hogy ilyen embernek mint én, jobb ha pasiknál próbálkozom, de még talán ott is kudarcba fulladnék.

Aztán depresszió, majd belső betegségek, stressz követte ezt.

Majd orvos tanácsára elkezdtem edzeni, stresszlevezetése miatt, nem akartam nyugtatózni magam, meg ilyenek, alternatív nyugtatók (citromfű stb) meg kevés volt, semmit nem használt.

Eltelt pár hónap és elkezdtem látni az eredményeit, utánaolvastam az edzésnek, vettem egy kondigépet, vettem étrend kiegészítőket, és komolyabb szinten elkezdtem edzeni.

Szakiskola után elértem, hogy a következő 3 évben annyi nővel voltam, hogy fogalmam sincs. Aztán megismertem a mostani barátnőm, akivel szintén csak szexel indult a dolog, de aztán rendszeres szex lett, aztán már csak vele szexeltem, mára pedig ez az egész legkevésbé szól a szexről, habár még mindig nagyon müködik, ami ritka, de komolyabb érzelmi kötődés van köztünk mint azt valaha gondoltam volna.

Meglepő, de habár a gyerekkorom, vagy fiatalkoromban sok nővel nem voltam pár év alatt mégis úgy érzem, bepótoltam és kiéltem magam, most meg megállapodtam.

Pénzt meg ne keverjük ide, nunát vehetsz belőle, de az olyan is, bizonyos internetes oldalak ezekkel a hirdetésekkel foglalkoznak. Ha valódi csajt akarsz, akkor ahhoz edzeni kell, mert ha kiedzed magad, és "magadbaszeretsz" olyan önbizalmad lesz, mint még sose.

Sokan azonosítják az edzést a nők felé való dominanciával, vagy hogy nekik akarunk bájologni... a fenéket. Magadnak kell tetszened.

Rengeteg kövér ember van párral a kezükben. Miért? Mert független hogy kövérek, elfogadják úgy magukat, sőt sok esetben még büszkék és dominánsak úgy is.

Félénk, visszamaradott kevésbé férfias pasikkal maximum a milfek foglalkoznak. ( mondjuk aki most kezdi , mindenképp próbáljon ki egyet :P )

2015. márc. 26. 01:29
 16/16 anonim ***** válasza:

H_árom dolog egyikének kell megfelelned hogy kaphass p.nát!

1:Légy magabiztos: Persze ez sokszor nem elég, de a nedvesítést már ezzel eltudod érni a rib.nc.knál.

2: Változz nagy arcú se..fejé: A nők imádják a rosszfiúkat, ha sz.rul bánsz velük, ha le..arod az érzéseiket, ha csak egy beszélő húscafatnak tekinted őket, akiket megakarsz d.gni. Hogy miért van így azt nem tudom, de a tizen-huszon éves lányok erre izgulnak.

3: Legyél k..va gazdag. Minden nő benedvesedik a pénztől, attól hogy tudják vagy valaki, ambiciózus vagy, van saját egzisztenciád, és bármilyen xart megveszel neki, cserébe nekik csak a testüket kell oda adnia.(ez a k..va genetika hehe:)

Persze az sem árt ha jó a tested, jó vagy az ágyban, jól őltözködsz, és izgalmat tudsz neki adni az életben. Ha benne vagy az ostoba játékaiban, akkor megkaphatod őket.

2015. márc. 26. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!