Ha ülsz egy kocsmában csajismerőseiddel akik órák hosszat dumálnak abból lesz szex is vagy az totál időpocsékolás?
egyik sem. én tök szeretek lány ismerőseimmel együtt iszogatni meg beszélgetni, anélkül, hogy szexelni akarnék velük és még csak időpocsékolásnak sem minősül, mert érdekel, amit mondanak, amiről beszélgetünk. :P
nem értem a kérdést.
Osztom a 8-as és 10-es véleményét. :)
Ha ügyes vagy még az is lehet belőle, sose lehet tudni.
N
nem, nem vagyok meleg, sem impotens, sőt, szerintem esztétikailag kifejezetten vonzó egyik-másik lány haverom, barátom, de mégsem akarok velük szexelni és nem azért ülök közöttük, hogy szex legyen belőle. a barátaim és nem a (leendő vagy épp aktuálisan) romantikus-szexuális partnereim.
engem konkrétan tök érdekel a sütés-főzés, szoktunk is együtt jókat enni. beletrafáltál, engem pont érdekelnek akár ezek a témák is. az is, ha valaki beszámol arról, mekkora gyökér üldözte. és nem várok el cserébe szexet meg mittoménmit. ők se tőlem.
ezért nem értem, miért ennyire fekete-fehérben látod a dolgokat, illetve miért így tetted fel a kérdésed.
ha úgy állsz hozzá, mint egy ragadozó állat, azaz szándékosan beleolvadsz a környezetedbe, hogy aztán zsákmányt szerezz, akkor az - számomra- elég értelmetlen cselekvés. nőktől sem szeretem azt, amikor beadják, hogy ők micsoda törődőek, figyelmesek, lélekápoló gondosbocsok, aztán cserébe meg elvárásaik vannak, amiket nem akarnak kimondani, és majd jöjjek rá, hogy ők igazából nem is törődőek, sz@rnak rám magasról, csak megszerezni akarnak, hogy szexeljünk, mert nekik egyoldalúan igényük van rá. eeeh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!