Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik így? Mit...

Miért viselkedik így? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel összejövőben vagyunk. Minden nap beszélünk, sokat írja, hogy hiányzok neki, meg szivecskéket ír, amikor suliban van akkor is képet küld meg nekem írkál..stb

Viszont van, hogy egy két napig nem ír vissza, pedig tudom, hogy fent van. (Zenét rak ki vagy valamit megoszt és ott van a neve mellett a piros pötty is)

Volt már, hogy korábban veszekedtünk, amikor még csak barátok és szexpartnerek voltunk, de már akkor is többet éreztünk egymás iránt mégsem akartunk összejönni. Mindkettőnk életében volt már másik lány vagy srác, miközben mindketten tudtuk, hogy szeretjük egymást.

Akkor is csinált ilyet, hogy nem írt vissza hiába írtam neki 2 üzit is, amikor másik nőkkel volt. Most viszont elvileg komolyan gondolja velem, de lehet, hogy mégis másik nő van a dologban? Mi történhetett?

(Nem írtam semmi olyasmit, ami miatt megsértődhetne, vagy kiválthatna valami ilyesmi reakciót.)

2015. márc. 25. 15:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Zöld pötty*
2015. márc. 25. 15:59
 2/5 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik és te vagy a "tartalék" számára.
2015. márc. 25. 16:08
 3/5 A jó Solonius válasza:
Szerintem komolyan gondolja, de nem árt megbizonyosodni efelől.
2015. márc. 25. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha tartalél vagyok neki, akkor is megéri neki a rengeteg energia befektetés?

Lenne rá nem is egy lány, akiket könnyedén az ágyba vihetne, sőt azok a lányok csinosabbak is nálam.

Én meg már több, mint fél éve nem is szexeltem vele és tudja, hogy a közeljövőben nem is fogunk. Sokat veszekedtünk és amikor elküdtem végleg, akkor is 1 hónappal később megkeresett és többször szakított már miattam az aktuális barátnőivel.

Ez mi??? Már nagyon nem értem.

2015. márc. 25. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Valaki segíthetne megérteni, mert nem tudom mit gondoljak és nem hiányzik, hogy becsapjanak.:(
2015. márc. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!