Hogy lehet hogy többen mondják nekem miért nem veszem észre egy csaj hogy viselkedik ha én ott vagyok? Tetszem neki mindeki észreveszi csak én nem?
Már többx előfordult hogy osztálytársaim egyike másika lehülyézett mondván itt van ez a szép lány odavan érted és te nem is reagálsz? Hát hülye vagy?
Én meg állok mint egy barom. Milyen lány? Kicsoda? Ja ő? Miért hogy viselkedik?
Mondják erre hát vak vagyok vagy hülye. Hát nem látom hogy állandóan engem néz rám mosolyog stb?
Hát itt dögöljek meg ha én bármit is észrevettem.
Ez már többx előfordult nem egy ember mondta már ezt.
Így elkezdtem figyelni a csajt na hadd lássam én is azokat a „jeleket”.
Hát itt rohadjak meg ha még így, hogy kifejezetten ezt figyelem, még így is bármit is észrevennék. A világon semmit. De semmit.
Hogy lehet hogy mindenki látja csak én nem?
Persze csak elvi kérdés a dolog, mert nekem nem kell a csaj, csak ha őt nem veszem észre, lehet hogy mást sem aki meg érdekelne engem is?
Mégis mi a jó francot kéne figyelnem? Hogy rám néz? Rám mosolyog? De hát vannak egy páran akik ugyanezt teszik velem-akkor nekik is tetszem? Ugyan. Baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!