Fiúk, mit csinálnátok, ha kiderülne ez?
Figyelt kérdés
Persze,nyilván nem azzal kezd valaki,hogy húzd fel a pólód. :D De,ha mondjuk tetszik egy lány és eddig bejön mind belső és kinézet alapján,de kiderülne ez akkor mit csinálnátok? Nyilván le lehet szedetni,de az nem ugyanolyan,persze látszik,hogy a lány rosszul érzi úgy magát és nem tud ellene tenni semmit,de kicsit visszataszító. Ti mit gondoltok erről?2015. márc. 24. 20:12
21/25 anonim válasza:
Lehet hogy minden ember hasán van valamennyi szőr de a nőknél azért ne hagyjuk meg könyörgöm :)
22/25 anonim válasza:
Sabrina Banksnek a popsija pihés, és nagyon fincsi: [link]
23/25 SweetLady válasza:
Popsin azért bizarrr
Pocin természetes a szőr emberek....
Akkor fiúk szedjétek le a hátszőrötöket mert szerintem az undi XD
Hjaj leszarom :D ha valaki ennyire nem fogadja el a természetességet az keféljen robotot xD
Bocs csak nekem felfoghatatlan h a pici cuki pihe a pocin mitől undi
24/25 anonim válasza:
Semmit, az én hasam is szőrös.
25/25 anonim válasza:
Hmm. Igazából én az a fajta vagyok akit magát idegesíti az, hogyha bárhol is szőrös valamennyire, de ez bonyolult téma. Mert ezt nem is értem hogy lehetne normálisan megoldani, kissé érdekes lenne vagy hetente körbeborotválnod a teljes testedet. Azért elfogadóbbnak kellene lenni, ha pedig van, ahol kicsit erősebb a szőr/szőrzet, maximum ott kel beleszedni, de ha nem nagyobb térre terjed ki, akkor elég szemöldökcsipesszel kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!