Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik hogy 1,5 ml legyen...

Létezik hogy 1,5 ml legyen egy parfümüvegcsében vagy az 15 akar lenni? Ebay

Figyelt kérdés

itt a link: www.ebay.com/itm/CHANEL-ALLURE-HOMME-SPORT-COLOGNE-SPORT-1-5ml-05oz-x-10-SPRAY-SAMPLE-VIAL-LOT-/151549994427

akárhogy nézem az nekem 1,5 ml-nek tűnik, ami már irreálisan kicsinek hangzik. pusztán elvi dolog miatt pl van itthon 10 ml-es parfümüvegcsém, most elképzelem hogy ez ennek kb az egyhetede, az már olyan aprónak tűnik hogy szerintem olyat nem is gyártanak, kb meg se lehet fogni. vagy tévednék?

2015. márc. 24. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez termék minta. :)
2015. márc. 24. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert ezek MINTÁK (sample)... tehát pár fújásnyi.

Viszont ebből 10-et kapsz. Tehát megvan a 15 ml csak 10 darabban. :)

2015. márc. 24. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
+ ez ilyen pici . Első voltam.
2015. márc. 24. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. márc. 24. 13:50
 5/6 A kérdező kommentje:

jaja azt vágom hogy minták, nem is kell nekem díszoboz meg ilyen szarok hogy azok is drágítsák :D

de ha jól tudom ez is eredeti, hisz ilyen kerül a boltokba is szagolgatni, ugye?

ezek szerint ténlyeg ilyen pici, hát legalább mobilis :D

2015. márc. 24. 13:51
 6/6 anonim válasza:

irreálisan kicsinek hangzik - nem nem az, a termekminta mindig ilyen kicsi.

en csak mintat veszek es masfel 2 milis mindegyik

Mondjuk en egyszerre veszek 10et de az mind mas illat igy konnyu valtogatni az illatot es nem kell sulyos ezreket adni egy normal meretu uvegre (fo a valtozatossag ;)

plusz ajandekcsomagba helyfoglalonak remek otlet

2015. márc. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!