Létezik hogy 1,5 ml legyen egy parfümüvegcsében vagy az 15 akar lenni? Ebay
itt a link: www.ebay.com/itm/CHANEL-ALLURE-HOMME-SPORT-COLOGNE-SPORT-1-5ml-05oz-x-10-SPRAY-SAMPLE-VIAL-LOT-/151549994427
akárhogy nézem az nekem 1,5 ml-nek tűnik, ami már irreálisan kicsinek hangzik. pusztán elvi dolog miatt pl van itthon 10 ml-es parfümüvegcsém, most elképzelem hogy ez ennek kb az egyhetede, az már olyan aprónak tűnik hogy szerintem olyat nem is gyártanak, kb meg se lehet fogni. vagy tévednék?
Mert ezek MINTÁK (sample)... tehát pár fújásnyi.
Viszont ebből 10-et kapsz. Tehát megvan a 15 ml csak 10 darabban. :)
jaja azt vágom hogy minták, nem is kell nekem díszoboz meg ilyen szarok hogy azok is drágítsák :D
de ha jól tudom ez is eredeti, hisz ilyen kerül a boltokba is szagolgatni, ugye?
ezek szerint ténlyeg ilyen pici, hát legalább mobilis :D
irreálisan kicsinek hangzik - nem nem az, a termekminta mindig ilyen kicsi.
en csak mintat veszek es masfel 2 milis mindegyik
Mondjuk en egyszerre veszek 10et de az mind mas illat igy konnyu valtogatni az illatot es nem kell sulyos ezreket adni egy normal meretu uvegre (fo a valtozatossag ;)
plusz ajandekcsomagba helyfoglalonak remek otlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!