Lányok titeket zavarna ha a pasi, nem tud csókolózni de próbálkozik, szájra puszival?
2-es vagyok
van aki kezdő és tud csókolózni, van aki meg nem kezdőként se tud, mert lúzer
gyakorolnod kéne, nem itt nyavalyognod
sziaa :) ne legyél negativ :) probálkozni lehet ! és amugy meg az elején jok aszájra puszik de majd ha csokolozásra kerülne a sor
-nyugi van ha komolyan kedvel akkor nem fogja zavarni
-hajolj felé és nyisd ki a szád
-játszatok a nyelvetekkel
jönni fog majd az magátol hidd el :) ne paráz rá mert ezzel rontod el az egészet. Béke van és szeretet :) :D
Jaaaaaaj sztem az nagyon aranyos es perfect ha az elso randin csak pici puszik csattanak el!*_* Aztan meg alakul a tobbi ..ha o vegkepp nem tud csokolozni akkor (mar ha nagyon megbiztok egymasban) irjatok be youtubera h. How to kissing? Vagy vmi ilyesmit es egy csomo erdekes es hasznos videot fog kiadni..van amelyikben egy ferfi es egy szoke haju lany be is mutatja a kulonbozo csokfajtakat
..en ebbol a videokbol sokat tanultam. Az is jó ha elobb csak te nezegetel a neten ilyeneket picit tanulsz es amikor egyutt vagy a fiuval megmondod neki hogy lazuljon el es engedje at magat neked..aztan a palya tiszta. Menni fog ez mint a karikacsapas! Higyj nekem!;)*_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!