Nem akarok foglalkozni a lányokkal soha többé, hogyan lehet leszokni róla?
Leszoktam a cigiről, leszoktam az alkoholról, leszoktam az édességről. Mindegyiknél egyik napról a másikra. Erről meg évek óta nem tudok.
Attól is félek, hogy el fog "durvulni" a helyzet.
Ez engem is érdekelne...
Azzal sikerült elviselhetővé tenni a barátnő hiányát, hogy számot vetettem vele, a párkapcsolat mennyire egy deficites időpocsékolás, és mennyire nincs értelme az egésznek. Belefektetsz rengeteg energiát, pénzt, időt, és mikor hozza vissza? Sohanapján kiskedden.
Érdemes megnézni, hány megcsalós-szakítós-válós kérdés van feltéve ezen az oldalon...biztos azért, mert olyan tökjó dolog a párkapcsolat...
Akinek van esze, kimarad ebből az egészből, és egy boldog, nyugis, hasznos életet választ.
Nincs sok lehetőséged, meg kell próbálod elkerülni a nőket ahogy csak tudod
Ne nézd meg őket az utcán, társkeresőre se menj fel, és főleg ne ismerkedj
Nagyon nehéz, el kell ismerni, de működhet a dolog
A párkapcsolatokkal tényleg csak a baj van, ahogy írták, viszi az idődet, a pénzedet meg az energiádat és nagy kalap szart kapsz helyette...
Sokkal jobb kimaradni belőle és élvezni az életet
Az első 3 válaszadó meg helyből kapta a mínuszt
#9 te meg kösd fel magad, mindenkinek jobb lesz hidd el, neked is
Te is kaptad a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!