Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal férfiak, nektek melyik...

Fiatal férfiak, nektek melyik az a pont amikor abbahagyjátok egy lány iránt az érdeklődést?

Figyelt kérdés

Egy fiúval barátkoztunk, észrevettem, hogy naponként ír, ekkor már sejtettem,hogy nem csak barátságot akar. A legutóbbi találkozásunknál elkezdett kedveskedni, bókolni félreérthetetlen módon, társaságban.

Én próbáltam nem annyira figyelni ezekre a lépéseire. Azóta nem ír, feltételezem, akkor részéről ennyi volt.

2015. márc. 23. 22:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amúgy van még probléma ebben az egészben. Nem vagyok biztos abban, hogy csak velem beszélgetett vagy, hogy csak velem ismerkedett-e, elég nyitott személyiség és a hölgyek körében forgó.
2015. márc. 23. 22:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Mielőtt még felkel.
2015. márc. 23. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a végén mindjárt még ő lesz a rossz! :)
2015. márc. 23. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi azzal a probléma, ha mások is érdeklik?! Ha én azt mondom neked, hogy gyönyörű vagy, és azt mondom a barátnődnek, hogy ő is gyönyörű, akkor lehet, hogy azt azért mondom, mert igaz. Sosem értettem ezt.
2015. márc. 23. 22:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékomban őt úgy beálltani mintha ő lenne a rossz, arra azért kiváncsi lennék, hogy mellettem esetleg van-e olyan lány akivel hasonlóképpen viselkedik, mert h igen akkor itt nem csak az a probléma, hogy én nem tudom az érzéseimről a valóságot.
2015. márc. 23. 22:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Azzal nincs semmi gond,ha megmondja az igazságot, de ha több lányt is fűz, az nem fér bele.
2015. márc. 23. 22:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#13: Mint általában minden kérdésnél. A férfi ha tökölődik, ha balszerencsés, ha túl gyors, ha más nőkkel is szóba áll, ha egyáltalán nem áll szóba más nőkkel, ha nem bízik a nőkben, ha a nő megcsalja, ha ő csalja meg a nőt, ha nem mer kezdeményezni, ha mégis mer kezdeményezni, ha több vasat tart a tűzben ismerkedés közben, ha alacsony, ha magas, ha izmos, ha véznább, ha kék az ég, ha esik az eső, ha meteor csapódik a földbe, kivétel nélkül itt GYK-n minden esetben a férfi a hibás.
2015. márc. 23. 22:54
 18/21 anonim ***** válasza:

"Azzal nincs semmi gond,ha megmondja az igazságot, de ha több lányt is fűz, az nem fér bele."

Tényleg nem értem, hogy mi ezzel a gond. Egy nőnek általában több udvarlója van.

2015. márc. 23. 22:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Tehát akivel helyetted majd összejön (feltéve, hogy több lány érdekelte egyszerre, mert ez csak feltételezés), az a lány nálad butább? Szerencsétlenebb? Szerencsésebb? Okosabb?

Nyilván ha bárki mással jön össze, abból is ugyanúgy lehet jó vagy rossz kapcsolat, rövid vagy hosszú, mint ha épp veled jött volna össze.

De végülis: van valami baj? Többet szerettél volna? Próbálod igazolni a döntésed azzal, hogy lehet, hogy több lányt is fűzött? Vagy próbálod rátolni a döntést, hogy ő nem keresett tovább, tehát ő döntött úgy, hogy nem kellesz, és te nem tehetsz semmit?

2015. márc. 23. 23:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem fér bele, csak a magam nevében beszélek, nem akarok általánoítani.
2015. márc. 23. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!