A mai nők válogatósabbak, nagyobbak az elvárásik, igényeik a férfiakkal szemben, mint régen?
Nem!
A nők 50%-ának az ápolt külső, jó megjelenés fontosabb, mint az hogy, hogyan nézel ki. Persze az is számít, de ezt felmérések alapján írom neked.De szerintem a jó megjelnés, ápolt külső alap dolog.
Ha ezt teljesíted akkor a válogatósabbnak tűnő lányoknak is be fogsz jönni.
Nem a nők lettek válogatósabbak.
A pasik színvonala romlik folyamatosan (nem pénzre célzok, sose azt néztem. ÉLETVITEL!!!)
Szóval.
Lehetsz akármilyen izom pasi, jó test, jó arc, de ha büdös vagy, 2 kg zsír van a hajadban, akkor max egy tetves csajod lesz, amíg egy 100kg-os nem izompasi, átlagos arcal meg lenyúlja a nőket előled.
Hogy a viharba ne,ne viccelj.Régen szinte mindenkinek volt párja,kivétel nagyon minimális volt.
Manapság meg a nők csak a tökéletes "helyesnek" született gyerekekkel állnak egyáltalán szóba,a többi őket nem érdekli...
Egyáltalán nem az számít,hogy mondjuk milyen dolgokban jó,vagy mennyire intelligens,vagy mennyire tud udvarolni.Régen ezek voltak a legfontosabbak,de manapság csak a felszín számít.Minél több pénzed legyen,"helyesnek" szüless,és legyél bunkó,mert csak az az izgalmas manapság a nők számára...
Ha lenne felmérés,hány férfi marad manapság egyedül,megdöbbennétek azon a számon.És hogy mennyinek gyűlik meg a baja egyáltalán azzal,hogy nő közelébe kerüljön,pontosan ezek miatt.Mert semmibe nézik azokat a nők,akik nem olyanok mint amiket fentebb felsoroltam.
Attól, hogy itt kieresztitek a nőgyűlöleteteket, és/vagy a saját sikertelenségeiteket, még nem fog megoldódni a helyzet.
Nem másokat kéne okolni azért, mert szerencsétlenek vagytok.
Az nem a "mai nők" hibája. Egyedül a tiétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!