Bejön a lányoknak ha egy srác jól tolja a Matekot?
Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 11:19
1/10 Interferencia válasza:
Saját tapasztalat: nem.
2/10 anonim válasza:
majd a 300ezres kezdő nettót szeretik majd
4/10 anonim válasza:
Persze, randik előtt leültetem matekozni, aztán ha nem megy, akkor nem is találkozunk többé.
5/10 anonim válasza:
Nálunk nem mateknak hivjuk!
Farok, pénisz, stb.
Esetleg cash.
6/10 anonim válasza:
Előző baratnomnek nagyon bejött de inkab az instant atlatas s magas agyi szint jött be neki.
Egy 190+ iq-s srác.
7/10 Interferencia válasza:
Érdekelne, hogy milyen teszten jött ki a 190+-os eredmény. :D
8/10 anonim válasza:
Nekem kijött 236 :P
Persze nem valami nemzetközileg elismert teszten, de akkor is jó ezt így kijelenteni :D
9/10 Interferencia válasza:
A 236 meg főleg... Ennyi erővel én is csinálhatok egy tesztet, ami nekem 500-at ad, mindenki másnak meg 100 alattit.
10/10 anonim válasza:
einstein vitathatatlanul intelligens volt, ha viszont beraknánk az audi összeszerelő üzemébe egy 10 éve ott dolgozóval, hogy találják fel magukat, akkor ki bizonyulna okosnak.
Akkor most ki az okos meg az intelligens?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!