Hogy kell társkeresőre normális és mégis kiváló bemutatkozást írni?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, mit érdemes írnom magamról úgy, hogy őszinte is legyek és még érdeklődést is keltsek. 26/F2015. márc. 23. 10:51
1/8 anonim válasza:
Csak úgy írj, ahogy szoktál. Én pl elég egyedit írtam ki és többen jelezték, hogy a szövegem miatt írtak Rám. :D
22N
2/8 anonim válasza:
Csáó csajok! Én xy vagyok! Jófej is meg kedves, aranyos, figyelmes, igényes és alapos! Tökéletes persze azért nem vagyok, de egy kis zárt ajtót is itt hagyok! Akit érdekel a belső énem, az írjon nékem! Uff én beszéltem! Én valami ilyesmit írnék ki, csak saját szavakkal xd Persze lehet, hogy totál gáz :D
3/8 anonim válasza:
Ha jóképű vagy, akkor tök mindegy mit írsz, valószínűleg sikereid lesznek. Ha nem vagy jóképű, akkor ... ööö ... akkor is mindegy mit írsz, úgysem állnak vele szóba.
4/8 anonim válasza:
#2 még jó hogy csak feltételes módban beszélsz.:D
5/8 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a bemutatkozásod, legalábbis annyira nem, hogy azon múljon valami. A lányok úgyis csak a képeidre kíváncsiak. Ha jól nézel ki, írnak neked, ha nem, el sem olvassák az üzeneteidet.
7/8 anonim válasza:
# 4 Jó, ezt most csak összecsaptam. :D De vannak, akiknek bejönnek a rímek. :D
8/8 Interferencia válasza:
Értelmes, nyelvtanilag is helyes egész mondatokat írj, minden rubrikát tölts ki. Igyekezz magadról valami figyelemfelkeltő, érdekes dolgot írni, amivel kiemelkedhetsz a tömegből, de fontos, hogy csak igazat!
De egyébként ahogy előttem is írták, kb. mindegy a bemutatkozás, ha véletlenül beléd botlik egy értelmes nő, akkor számíthat valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!