Mit csinálnátok a helyembenn? 17/ L
Figyelt kérdés
Egy éve nagyon tetszik egy srác,tavaly többször összeakadt a tekintetünk. Aztán külföldön,nyaraláson is láttam egész véletlenül,de akkor még barátnője volt,utána a fogorvosnál is találkoztunk és egy nyelvi órára is járunk. Ez annyira fura...viszont amióta egy órára járunk feszélyez a jelenléte és inkább a szemébe sem nézek,ősz óta legalább már köszönünk egymásnak,de semmi egyéb. Én rettenetesen félénk vagyok olyanokkal akiket nem ismerek.Ugye jól gondolom,ha nem lépek nem lesz semmi?A gond csak az,hogy ő a tökéletes plázacicákat szereti,én pedig csak egy normális kinézetű lány vagyok2015. márc. 22. 22:57
1/7 anonim válasza:
Ha a 'tökéletes plázacicákat' szereti, akkor jelenleg te is csak egy (esetleg pár) alkalom lennél... próbálj meg továbblépni.
2/7 anonim válasza:
Hát ha ez a helyzet sztem túl kell tenned magad rajta mert nem lesz belőle semmi
3/7 anonim válasza:
Ugyan 2015 van de azért egy pasit ha érdekel egy nő akkor azért szoktak lépéseket tenni... szerintem az kicsit túlzás hogy te kezdeményezz bár ha tényleg tetszik akkor egy próbát végülis megér de ahogy az előző írta nem biztos hogy ő a neked való :D
5/7 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg picit beszélni vele... Pl.: milyen napod volt, vagy csak csatlakozz be egy baráti beszélgetéshez, és ha van összhang, akkor talán a srác is akar majd veled dumálni és majd meglátjátok :)
6/7 anonim válasza:
próbálkozz be. :-) ne add fel mert páran azt mondják lépj túl.. lehet hogy te fogod majd megváltoztatni... :-)
18/F
7/7 anonim válasza:
Nem kell ennire tulgondolni... Nyilvan nem o lesz a ferjed. Foggd fel ugy, hogy tapasztalat szerzesnek jo lesz... A tanultakat pedig kesobb kamatoztatod. Ennyi. Tenyleg nem kell tul spirazni... 31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!