Lányok, valaki ismerkedni szex céljából? Van barátnőm.
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 22:43
11/19 anonim válasza:
Na ne hogy már ide hozzák azt is!
uccsó jól gondold végig!
12/19 anonim válasza:
Hmm... igazad lehet. Az AIDS sokkal célravezetőbb lenne
13/19 anonim válasza:
Ez így korrekt. Én is mindig megmondtam, hogy nős vagyok.
15/19 anonim válasza:
Nem értem hogy lehet hogy az ilxeneknrk mind van barátnője viszont aki rendes azok közül a többségnek nincs. Nekem az egyik haverom (nem barátom) is ezt tette a barátnőjével és nem szép dolog besúgónak lenni de én nem szégyellemtem beköpni a mocskot a barátnőjének.
16/19 A kérdező kommentje:
Na látod utolsó, ezért nincs barátnőd ;)
2015. márc. 26. 07:33
17/19 Jones. válasza:
Nem értelek, akkor miért vagytok együtt? Nem lenne egyszerűbb elengedni és aztán csajozni, mint hazudni?
18/19 anonim válasza:
Nem lennék a helyedbe, mikor golyó megy a fejedbe. Kis sz*rházi :D
19/19 anonim válasza:
Lebőgtél a barátnődnél?Van bikája tuti. :D
Találtam egy kérdést az oldalon: "Miért fehér az őzikék és a nyuszik feneke? "
Ide írnám a válaszom : Azért fehér az őzikék és a nyuszik feneke,hogy te(ismerkedős kérdező) sötétbe is megtaláld a lyukát,ha már a barátnődnek nem találod! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!