Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért érzem rosszul magam, ha...

Miért érzem rosszul magam, ha mások szemébe kell néznem?

Figyelt kérdés

Szóval, valamiért rosszul érzem magam ha hosszabb ideig kell valaki szemébe néznem.

Egy normális beszélgetésnél (legyen az egy randi vagy csak egy szimpla haver) folyamatosan a szemébe illik nézni az illetőnek?

Nekem ez nem megy, valamiért kínosnak érzem, akárki legyen az és akármiről legyen is szó...

Ezzel mit tudok kezdeni?

Múltkori randimon már próbáltam ott tartani a szemem, mert a csaj nagyrészt szemkontaktust "akart", de egyszerűen reflexszerűen egy pár mp után elkapom a fejem, mert rossz érzés.

??? wtf

2015. márc. 21. 18:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy fiú vagyok, ha nem esett volna le.
2015. márc. 21. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is ez van:D nem tudok én se sokáig a szemébe nézni annak akivel beszélek, tanároknak se és olyan kínos:(
2015. márc. 21. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy elégedett önmagaddal?

Talán azért nem tudod tartani a szemkontaktust, mert tudat alatt szégyelled magad valami miatt.

2015. márc. 21. 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, utálom magam
2015. márc. 21. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok és nekem megy, tudjátok miért? mert minnél többet hazudtok annál kevésbé megy a szembe nézés. vicces de igaz! az agyatokban olyan dolog zajlik le amiért kínos ha valaki szemébe nézel.
2015. márc. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!