Hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
28 éves, jóképű de a szemüvegtől elcsúfított arcú, átlagos testalkatú, Veszprém megyei "fiatal" ember vagyok. Normális munkám van, éppen csinálom a kresz tanfolyamot. Jó idő van, de nincs semmi ötletem. Baráti társaságom erőteljesen megfogyatkozott, mert valaki megnősült, valaki külföldre utazott, valaki egész nap imád a gép előtt ülni. Tisztában vagyok azzal, hogy nem megoldás ha egyedül lebuszozok Balatonfüredre, és véletlenszerűen megszólítok embereket mint valami perverz szatír... közben meg nézem a vizet és élvezem a napfényt.2015. márc. 21. 15:36
1/4 anonim válasza:
Nem kell ahhoz lebuszoznod sehova. Kimész az utcára, és megszólítod az első lányt aki tetszik. Szüleid is így ismerték meg egymást.
Te tudhatnád, ha már lassan 30 vagy. :P
3/4 anonim válasza:
Ez nem a hetvenes évek,már nem csúfít el egy szemüveg.Vegyél újat és keress szemüveges csajt.
4/4 A kérdező kommentje:
A válaszolók hol, hogyan ismerkedtek meg a párjukkal?
2015. márc. 21. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!