Hogyan közelítsek ismerkedjek olyan fiúval aki senkivel se áll normálisan szóba csak foghegyről odavetett válaszokat ad bárkinek bármire?
Van egy fiú az osztályban, akitől ha én (vagy akárki) bármit kérdez, foghegyről odavet valami rövid semmi választ. Semmi konkrétat nem lehet belőle kihúzni semmiről.
Sokszor próbáltam velem beszélgetni közelebb kerülni ismerkedni, de 1-2 szavas válaszokkal nem lehet mit kezdeni.
Azt hittem utál engem de mindenkivel így beszél.
Hova mész hétvégén? Nem tudom. Sehova.
Mit csinálsz suli után? Semmi különöset.
Hova szoktál járni? Sehova.
Mit szólsz ahhoz hogy …. (akármi) Nem tudom. Nem hallottam róla. Nem érdekel.
Megyek a buszhoz megy ő is. Mondom, jövök veled. Válasz: ott vannak az osztálytársaid, menj velük. ??? Nem mondtam neki, miért te mi vagy nem az osztálytársam?
Kérdeztem egyszer: van barátnőd? Nincs. És nem szeretnél? Nem.
(na legalább őszinte).
Kérdeztem erre szándékosan provokálva hogy már zökkentsem ki: ha barátnőd nincs akkor pasid van? Valami helyes fiú?
Szeme se rebbent. Pasim sincs.
Nyomuljon rá a halál. Én megtettem ami tőlem elvárható volt, a többi az ő dolga. Nem erőszak a disznótor.
Azért nem ő az egyetlen fiú a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!