Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy barátnőm, pár éve ismerem csak, de kint él külföldön, lényegtelen, hogy hol, az a lényeg, hogy baromi messze. Nyaranta jött hozzám vagy a többi itteni barátjához, és valahogy összekeveredett egy itteni sráccal, együtt voltak kb 2 hónapot, aztán a srác a távolság miatt bemondta az unalmast...és elkezdett írogatni nekem. De eleinte csak barátilag beszélgettünk, tök jól elvoltunk meg minden.. aztán jöttek az érdekes dolgok, mikor benyögte, hogy hiányzom neki, találkozni szeretne, becézgetések, "jóéjt, csók" meg stb. és a helyzet az, hogy én ezt a srácot névről már régebb óta ismerem, viszont sosem beszéltem vele idáig... most meg tulajdonképpen barátnőm exe.. viszont kezd átfordulni ez az egész kicsit többe mint barátság. Barátnőmnek elmondtam, és egész jól fogadta, mégis mar a lelkiismeret. Mit csináljak?:/
16/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!