Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 174 centi vagyok 63 kilóval....

174 centi vagyok 63 kilóval. Ilyen paraméterekkel mondjak le a csajozásról?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 18:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az unokabátyám meg 190 centi és 500 kiló. Akkor neki se kell lemondania, ugye?

A f**szért nem tudsz egy értelmes választ írni.

2015. márc. 21. 01:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 176 centi és 58 kiló vagyok, ugyanakkor más sok lánynak tetszettem 18 éves létemre. Sokkal több számít, mint egy magasság és egy testtömeg... Lehet ronda az arcod, lehet a személyiségeddel gond(bár, ha azt akarod, hogy a külsőd miatt tettszél a lányoknak, akkor ez irreleváns.), vagy lehet egyszerűen a kisugárzásod is gond, sőt még ápolatlan is lehetsz. Ebből a két adatból kb. semmi sem derül ki rólad.
2015. márc. 21. 11:02
 13/20 A kérdező kommentje:

"Lehet ronda az arcod,"

Ez spec nem gond, ebben szinte biztos vagyok. Max. a hajstílusom.

"lehet a személyiségeddel gond"

Ez kb. 100%

"(bár, ha azt akarod, hogy a külsőd miatt tettszél a lányoknak, akkor ez irreleváns.),"

Jaj, istenem, te tényleg ennyire ostoba vagy? Még hogy én AKAROM, hogy a külsőm miatt tessek a lányoknak??! Nem érted, hogy pont arról írtam ebben a kérdésben, hogy idegesít, hogy az emberek ilyen felszínesek és ennyire a külsőre mennek csak a lányok? NEM, nem _akarom_, hogy ez legyen. Csak megállapítottam, hogy sajnos, tetszik, nem tetszik, ez VAN. Ebből kell kiindulni.

"vagy lehet egyszerűen a kisugárzásod is gond, sőt még ápolatlan is lehetsz. Ebből a két adatból kb. semmi sem derül ki rólad."

Ez igaz, csak már néha így is az az érzésem, hogy túl sokat árulok el magamról a kérdéseimben. Az biztos, hogy stílusilag még bőven lenne hova fejlődnöm (kb. mindig le***rtam a divatot, akkor érzem a legjobban magam, ha itthon egy melegítőgatyában meg egy rossz pulcsiban lehetek és kimehetek az erdőbe, ahol nem baj, ha kicsit összeszaggatom... engem mindig, mindenben a praktikum érdekelt, nem a "divat". Az azt se tudom, mi. De azért amikor emberek közé megyek, ügyelek arra, hogy normálisan öltözzek), és az is biztos, hogy a fejemben vannak gondok. De nem tudom, hogy oldjam meg őket. Eleddig nem nagyon használt az "élj pozitívan", meg "csak a hozzáállásodon múlik", meg "legyél laza", meg hasonlók. Hát hozzáállhatok én pozitívan meg lehetek laza, de akkor se látom azt a lányokon, hogy megakadna rajtam a szemük.

2015. márc. 21. 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Összefoglalva az nem tetszik, hogy külsőre nem jössz be a lányoknak, viszont akik külső alapján felszínesek.(Te is az vagy drága barátom, csak nem látod be.) Nem teszel azért, hogy tettszél másoknak, ugyanakkor a sírás megy, ha nem tetszel nekik. Az ilyen emberektől hánynom kell. Jöhet a lepontozás.
2015. márc. 21. 13:41
 15/20 A kérdező kommentje:

"Összefoglalva az nem tetszik, hogy külsőre nem jössz be a lányoknak, viszont akik külső alapján felszínesek."

Ezt a mondatot csak én nem értem? Mi a harmadik tagmondat állítmánya?

"(Te is az vagy drága barátom, csak nem látod be.)"

Tévedsz, én belátom.

"Nem teszel azért, hogy tettszél másoknak, ugyanakkor a sírás megy, ha nem tetszel nekik."

Miért, mit kéne pontosan tennem, hogy tessek nekik? Esetleg leírnád? Azon kívül, hogy "hízzál, ****meg!"?

2015. márc. 21. 14:25
 16/20 anonim válasza:
170cm vagyok 60kgval semmi gondom nincs a csajozással :D ha jó az egyéniséged és nem vagy olyan gáz kinézetű ugyanúgy megy a csajozás csak nem kell parázni rajta vagy ezen a témán kattognod próbálj imserkedni és szoktasd magad ahoz hozzá hogy hogyan kell viselkedni a csajokkal hogy megkedveljenek ezt neked kell kitapasztalni :D
2015. márc. 22. 20:04
 17/20 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy, utolsó?
2015. márc. 22. 23:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Én például még sosem borotválkoztam, csak egy minőségibb ollóval próbálom általában röviden tartani a szakállam. Kell ehhez is odafigyelés és úgy gondolom egy vállalható középút lesz belőle. Visszafogadtabban öltözködök. Fekete farmer, egyszínű póló, ilyesmi. Ha jó helyen keresel találsz olyant ami neked is megfelelő, mondjuk magyar ruhagyártóktól. Az alkatoddal és a hozzáállásoddal, stílusoddal is csak lehet valamit kezdeni.
2015. márc. 24. 07:59
 19/20 anonim válasza:
Ez SEMMIT sem jelent ilyen téren.
2015. ápr. 19. 00:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Mi?
2015. ápr. 19. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!