Van itt olyan lány, aki tényleg komoly kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 14:37
2/6 anonim válasza:
Nem keresnek... Ha belebotlanak akkor, már megérte feljönni. Mondjuk elég baj az ha valaki csak itt keres.
3/6 anonim válasza:
Azok sehol se keresnek, se a való életbe, se itt, se más társkeresőkön... Engem nem zavar csak szünne meg a vágy, mert minnél jobban lehetetlen a dolog annál jobban érdekel ésmár megőrülök benne, valaki tud valami vitamint rá ami teljesen elmulassza ezt?
4/6 anonim válasza:
Én 18 vagyok,és kb még nem volt normális kapcsolatom,pedig esküszöm,hogy én tényleg csak egy komoly kapcsolatot szeretnék.Nem vagyok ronda,többen mondták már,hogy szerintük csinos vagyok,és nagyon ügyelek a külsőmre,de lány iskolába járok,tehát összesen ha van 10 db fiú ismerősöm,és fogalmam sincs hogyan tudnék ismerkedni.ha össze is jött volna valami,egyszerűen nem fogott meg semmi a srácban..
5/6 anonim válasza:
14 vagyok es azt keresek de sex nelkul...gondolom te (a kerdes kiirója ) idősebb vqgy 17 nél...
6/6 A kérdező kommentje:
5#
20 Vagyok
2015. márc. 20. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!