Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki tapasztalt férfinak érzi...

Aki tapasztalt férfinak érzi magát, megmagyarázná ezt nekem? 22L

Figyelt kérdés

Vagyok én (22L) és van ő (19F). Vonzódunk egymáshoz. Megy a 'cicázás'. Akarja velem. Szóba nagyon messzire eljutottunk. Tenni viszont nem igazán akar(?)/mer(?)

Ha nem akarná, akkor nem mondaná, nem filózna ezen hónapok óta, hogy de jó is lenne. Ugye?

Én egy ideje nagyon szeretném, de a fene érti a hozzáállását.

Legutóbb megbeszéltünk, hogy beülünk valahová és megdumáljuk ezt az egészet. Még nem sikerült megdumáltunk, nem keresett fel. Írtam neki, majd jelentkezik azt mondta...

Nekem sokszor minden bajom összejön, hogy nem képes elém állni, vagy kinyögni kerek-perec. Nem mondom, voltak próbálkozásai, de egyszerűen nem képes megcsókolni. Vagy vigyorog, mint a tejbe tök, vagy jár körbe rajtam fel s alá...

Az idegeimre ment. Unom, hogy csak várok, meg várok...Aztán jön, mondja megint a dolgait, bevall ezt-azt, de lépni már...

Miért csinálja ezt? Mit csináljak, hogy végre legyen valami? Vagy nem is akarja? De akkor miért sorolja hónapok óta??? Annyit összvissz nem célozgatott szinte egy pasi se, mint ő egyedül nekem. Még sincs semmi...Fárasztó és rossz érzés. :(

Segítsen már valaki!!!

Mivel azt mondta, hogy majd jelentkezik, így én már nem írok rá se semmi.

Egy ilyen pasival mit érdemes/kell kezdeni?

2015. márc. 20. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:

nyuszi a pasi.

Ha szereted a papucsot akkor csak legközelebb markold meg a fa.zát.

Ebből csak papucs lesz, nem mer semmit csinálni, neked kell mindent kezdeményezni majd.

2015. márc. 20. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz te, és ne tedd fel naponta ugyanazt a kérdést.
2015. márc. 20. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem csókol meg, akkor tedd meg te! Lehet, hogy csak tapasztalatlan, és ebből adódóan nem bírja rászánni magát.
2015. márc. 20. 13:04
 4/9 A kérdező kommentje:
És ha mégse akarja? Lehet azért nem tesz érte...
2015. márc. 20. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legalább kiderül, hogy mégsem akarja, és lehet továbblépni.
2015. márc. 20. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Aha...bnője van! nme tudja még h mi legyen, vagy kit válasszon. eljátszott a gondolattal h szakít és téged választ, de mivan ha hülye ötlet lesz? Vívódik, tervezget. Nem őszinte. Megoldás az lehet, ami felgyorsítja a folyamatot, hogy mondod neki, most helló, ha döntöttél szólj. Hátránya, hogy vársz, és lehet h soká jelentkezik, ha beszari és nem téged választ, akkor nem jelentkezik többé.

Hasonló helyzetben voltam már én is, mármint úgy ahogy a srác. Szar volt nekem is, de dönteni kellett.

28/F

2015. márc. 20. 13:12
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os. Nálad mi lett a vége? Jöhet priviben is, ha nem akarod kiírni.
2015. márc. 20. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Neked inkább éretteb férfiakat kellene keresned és nem gyerekekkel kavarni
2015. márc. 20. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Végül nem az új csajt választottam, maradtam a régi bnőmnél, de az újat sem építettem le, csak elkezdtem kevésbé foglalkozni vele. Ő meg talált magának másik srácot. Nem volt se harag se semmi más, utána is tartottuk néha a kapcsolatot.
2015. márc. 21. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!