Ha egy lanynak 200+os profilkepe van like-okban, akkor a kevesbe meno sracnak erinthetetlennek szamit?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 19:14
1/13 anonim válasza:
Bárcsak egyszer beszüntetnék ezt a sz**art
3/13 anonim válasza:
de csak annak a kevésbé menő srácnak érinthetetlen aki úgy gondolja, tehát neked igen érinthetetlen,
de lehet hogy egy like-os srác megszerzzi
4/13 SweetLady válasza:
nem a like-tól lesz valaki istennő XD
Figyi ne ezek alapján keresd szíved hölgyét.
5/13 anonim válasza:
Az a csaj is ugyan olyan mint a többi...bár lehet éppen pucsít, vagy dekoltázst mutat.
6/13 anonim válasza:
Láttam én már ilyen top facebook bigét, élőben meg olyan mint a hányás... :)
7/13 anonim válasza:
#4: De-de! Sajnos manapság a lájkok számától lesz valakiből istennő.
8/13 anonim válasza:
Néd, ha abból indulsz ki abból a 200 like-ból 30-an szívesen járnának vele, 120-an pedig megdugnák (a többi meg lány) akkor már elég gyatra esélyeid vannak mert minden ujjára több mint egy pasi jut kapásból.
9/13 SweetLady válasza:
Hát nem tudom :D A kedvencem a photoshoppolt lányok
volt egy aki felajnálotta nekem hogy kiretusálgat ...Hát olyan ronda lett a kép hogy ki se mertem tennixD
Viszont ő azzal szedi ezeket a (Y) jeleket :)
Ami még érdekes hogy élőben olyan vastag púder meg korrektor meg egyéb női fegyverarzenál réteg van az arcán...hogy szinte vésetni lehetne a homlokába a hieroglifákat :D
10/13 anonim válasza:
200+? Ez egy mértékegység már? Be.s.zarok...
14l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!