Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik korban a legfogékonyabb...

Melyik korban a legfogékonyabbak a nők az ismerkedésre/párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
gondolok itt a 13 évesektől az 50 éves korosztályyig, kíváncsi vok, sztem a 20-25 év közöttiek a legnyíltabbak az ismerkedésre
2015. márc. 18. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
én kb 19-22 között voltam a legismerkedősebb kedvemben
2015. márc. 18. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
38-42 körül ... akkor borul fel a hormonháztartásuk és ez mellett kezdődik a kapuzárási pánik, ettől fogva, olyan 48-50 éves korukig "tombolnak" ;-) Próbálják behozni, amit kihagytak és a nagy pánikban elég sok mindenbe bele lehet vinni őket :-D :-D
2015. márc. 18. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

35-50. Tapasztalat! :)

25/F

2015. márc. 18. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

30-35 felett átrendeződik az értékrendük és próbálnak minél több emberrel kapcsolatba kerülni, hátha megtalálják a tökéletes férjjelöltet....lejjebb viszik a lécet nem is kevéssel.

Az egészben az a vicces, hogy akit 5-10 évvel azelőtt simán elhajtottak arra később azt mondják, hogy jóképű és sármos....csak hát a férfi ember büszke teremtés és elkergeti Őket a fenébe. :)

37F

2015. márc. 18. 14:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!