Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem akarom se elcseszni, se...

Nem akarom se elcseszni, se nyomulni. Mit csináljak? 22L

Figyelt kérdés

Na szóval. van egy srác, mondhatni fiúbarátom, aki holnap jön haza Londonból. Kint dolgozott. Szó volt legutóbb köztünk, hogy egy s mást csinálunk majd, pl. AZT. Gondoltam írok neki, hogy hazajött-e, mert azt mondta nemrég, hogy még nem tuti, hogy elengedi a főnöke.

A kérdésem annyi lenne, hogy mikor írjak neki? Holnap (szerdán) jön haza elméletileg. Gondolom fáradt lesz, pihenni fog + ott a család, rájuk fordítja majd az idejét először, ami érhető. Mikor jelentkezzek nála? Mikor írjak neki? Nem akarom, hogy azt érezze, alig, hogy hazajött, már rá is "szálltam".

2015. márc. 18. 10:52
 1/5 anonim válasza:

attòl függ milyen jelei voltak a kapcsolatnak, viszont ha pozitív visszajelzések voltak a fiú részèről is, akkor nem hisz nyomulósnak.

Ugyanebben a cipőben vagyok én is :)

mondjuk írtam a fiúnak, amire még nem vàlaszolt, mert nincs fent manapság:// szurkolunk egymásnak :D ^^

2015. márc. 18. 11:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem. :) Pozitív, csak mégse akarom, hogy azt higyje, hogy már amnyira akarom vagy valami. :D

Szorítok neked. ;) Sok sikert. ^.^

2015. márc. 18. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha 22 éves fejjel így fogalmazol, hogy "AZT" akkor én is csak annyit tudok mondani, hogy csináld AZT. És akkor hozzád hasonló értelemmel meg is válaszoltam a kérdést... 25/F
2015. márc. 18. 11:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogyan fogalmaztam? Nem azon van a lényeg. Még mindig a kérdésre kell válaszolni EZEN az oldalon.
2015. márc. 18. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha akar tőled valamit, akkor rögtön keresni fog. Ha nem, akkor meg semmi értelme. Csak úgy szexelni bárkivel lehet...
2015. márc. 18. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!