Nem akarom se elcseszni, se nyomulni. Mit csináljak? 22L
Na szóval. van egy srác, mondhatni fiúbarátom, aki holnap jön haza Londonból. Kint dolgozott. Szó volt legutóbb köztünk, hogy egy s mást csinálunk majd, pl. AZT. Gondoltam írok neki, hogy hazajött-e, mert azt mondta nemrég, hogy még nem tuti, hogy elengedi a főnöke.
A kérdésem annyi lenne, hogy mikor írjak neki? Holnap (szerdán) jön haza elméletileg. Gondolom fáradt lesz, pihenni fog + ott a család, rájuk fordítja majd az idejét először, ami érhető. Mikor jelentkezzek nála? Mikor írjak neki? Nem akarom, hogy azt érezze, alig, hogy hazajött, már rá is "szálltam".
attòl függ milyen jelei voltak a kapcsolatnak, viszont ha pozitív visszajelzések voltak a fiú részèről is, akkor nem hisz nyomulósnak.
Ugyanebben a cipőben vagyok én is :)
mondjuk írtam a fiúnak, amire még nem vàlaszolt, mert nincs fent manapság:// szurkolunk egymásnak :D ^^
Értem. :) Pozitív, csak mégse akarom, hogy azt higyje, hogy már amnyira akarom vagy valami. :D
Szorítok neked. ;) Sok sikert. ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!