Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Valahogy sosem tudtam jó viszonyt ápolni lányokkal, ezért (lányként) a legtöbb barátom fiú. Higgyétek el én nem értem őket. De a srácokkal mindig lehet beszélni. Ők jobban megértenek, kedvesebbek velem, de azt vettem észre mindenki megbámul ha az utcán mondjuk két fiúbarátommal lógok. Ez tényleg gáz? Egyébként van barátom és csak vele folytatok szerelmi és intim viszonyt, mielőtt valaki bevágná, hogy az vagyok, biztos azért. Miért kell ennyire bámulni, hogy jól érzem magam velük?2015. márc. 17. 23:26
1/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.:D
Az öregek azért néznek, mert bezzeg az ő idejükben....
A fiatalok, mert savanyú szőlő.:D
Amúgy passz én se tudom.:D
2/6 anonim válasza:
Csak szimplán azért kedvesebbek veled, mert arra az alkalomra várnak mikor vághatnak gerincre. Semmi több. Ha fiú akarna így ellenni velük, felé nem nyitnának ilyen könnyen. Ez egy ösztön, a lányok nem akarnak téged megdugni, sem kapcsolatot, se semmi iylen, ezért kevésbé megértőek. Na de egy fiú, az csak arra vár, csak arra megy, mondjon bárki bármit. :D Meg a kapcsolatodban is gondok lehetnek, ha a pasiddal nem tudsz el lenni, hanem kellenek még. Elképzelhető, hogy te még több fiúval is fogsz dugni egyszerre, ha már most egy nem elég az igényeid kielégítésére, legyen az bármi.
3/6 anonim válasza:
Mert te nem fiú vagy és közéjük tartozol! Ennyi!
4/6 anonim válasza:
2-esnek félig meddig igaza van!!! de am az ilyen csajok ezt úgyse értik meg!
5/6 anonim válasza:
Mert te nem fiú vagy és *NEM közéjük tartozol! Ennyi!
6/6 kicsililiaa válasza:
szia Én csak csajokkal lógom de örülnék ha fiúkkal is lennék de valahogy nem :/ de attol hogy fiúkkal vagy szerintem az nem baj :) de legalább szerezhetnél 1 barátnőt :D mert csak fiúkkal lenni xD én az osztályomba pl.:mindenkivel jóba vagyok fiúkkal lanyokkal egyaránt de inkább lányokkal vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!