Összejöhet egy kapcsolat egy 17 éves lány és egy 22 éves férfi között?
Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi és kifejezetten tetszik a kiszemelt hölgy, neki is tetszhetek, mert ő volt a kezdeményező fél.Élőben elég jól el tudtunk beszélgetni, szerintetek, hogy közeledjek hozzá? A kor különbség miatt amúgy se az a kezdeményező típus, én pedig nem akarok rámenősnek tűnni, nem az a célom, hogy egyből lefeküdjek vele, majd dobjam, hanem az, hogy kialakuljon egy kapcsolat köztünk. Elhívhatnám őt esetleg valahová, olyan helyre ahol nem gondol egyből semmi rosszra, esetleg beülni valahová és ott meginni valamit? (nem igazán vagyok a netes beszélgetés híve, mert az nagyon személytelen és erőltetett).2015. márc. 17. 18:16
1/5 anonim válasza:
szerintem simán, ha már elég érett hozzád akkor szerintem nem lesz gond
2/5 anonim válasza:
Fy, én 23 vagyok és volt már 14 éves párkapcsolatom is...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Akkor megpróbálkozok vele, a beszélgetésünk során elég érettként viselkedett, de szerintem a kor különbség miatt nem mer kezdeményezni.
2015. márc. 17. 18:26
4/5 anonim válasza:
2. vagyok, nem érettek még ezek a lányok hidd el,
tini fiúk hajkurászzák, hogy mennyire nehéz a 20-on éves lányokat befűzni, pont hogy szerintem meg azokat könnyebb... 10-en éves csajok azok trófeát keresnek inkább, fogalmazzunk így.
5/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy csak a vonzerejét szeretné kipróbálni.
Ha neked így is jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!