Ismerkednétek olyan lánnyal aki nyáron mindenhova mezítláb jár?
Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 19:18
11/23 anonim válasza:
Ajánlanám figyelmedbeacigánylányokat !! 😃😃😄😃😃
12/23 anonim válasza:
Ne ezzel próbálj különleges lenni. Nem hiszem, hogy MINDENHOVA így járnál.
Egyébként baj sincs vele. Én is szoktam. Mikor reggeltól magassarkúban tipegek, estére rámtör az a "f*** ki van" érzés.
Ez még egy srácnak sem volt meghatározó. Swenki nem szeretett belém emiatt, de nem is utasított vissza.
13/23 Ensam skog válasza:
Persze. Nyáron én is szoktam mezítláb járkálni erdőbe mezőn. Olyan természetes feelingje van.
14/23 A kérdező kommentje:
Megnevettettetek :D én azért járok mert így kényelmes így érzem jól magam amúgy igényes lány vagyok
2015. márc. 16. 19:45
15/23 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül szegedi? Ott szokott egy csaj mezítláb járni, mindenki mindig megbámulja.. Szerintem feltűnési mániája lehet
16/23 anonim válasza:
Mivel lábfétisem van, simán :D
17/23 anonim válasza:
Igen, nagyon bírom, ha egy lány/nő mezítláb van és ha főleg ápolt is, akkor meg pláne:).
18/23 anonim válasza:
kíváncsi vagyok azért mennyire lehet ápolt, ha már minden szutykos helyre mezítláb jár xd
19/23 anonim válasza:
Miért ne? Szeretem az olyan lányokat és én is úgy járkálok.
20/23 anonim válasza:
Attól, hogy mindenhova mezítláb jár, még lehet ápolt a lába. Gondolom nem kesztyűben vagy egész nap, mégis lehet ápolt a kezed... Feltűnési viszketegsége sincs feltétlenül. Én is azért szoktam így járni, mert így érzem jól magam. Kényelmes. Ártani sem ártok senkinek. A kérdésedre a válasz pedig az, hogy természetesen. Nem ezen fog múlni az ismerkedés és a kapcsolat, még úgy sem, hogy lábfétisem van. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!