Lányok/nők, mit gondolnátok egy fiúról, aki sporttáskával a buszmegállóban egy műanyag dobozból eszik?
Figyelt kérdés
...Csirkét és rizst brokkolival, ha esetleg mond ez nektek valamit. :) Csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak erről az emberek.2015. márc. 16. 18:17
1/19 anonim válasza:
Azt, hogy én is így akarok ügyelni az étkezésemre egyszer. :)
Semmi szégyellnivaló nincs benne.
3/19 anonim válasza:
Azt gondolnam, hogy biztos ehes.
4/19 anonim válasza:
Edzés után eszik mert éhes :D mondanam hogy jóétvágyat :D
5/19 A kérdező kommentje:
Csak mert ma éppen ez történt, rengetegen bámultak, és iszonyatosan kíváncsivá tettek, hogy vajon mire gondolhat ilyenkor egy olyan ember, aki nem ismeri ennek a célját.
Viszont biztos, hogy nem a konkrét kajáláson van a hangsúly, mert mellettem épp Bake Rolls-t (ez a reklám helye) ropogtatott egy lány, de ő sokkal kevésbé volt ezzel feltűnő. :)
2015. márc. 16. 18:25
6/19 anonim válasza:
JE OTT EGY FIU VALTOZATOM!
Am azt, hogy edzesre mesz, vagy onnan josz. Engem is gyakran megbamulnak...
7/19 anonim válasza:
Valaki nagyon korlátolt lehet, ha lepontozza a normális válaszokat...
8/19 anonim válasza:
Itt a csajok nagy része olyan jóindulatú, hogy az már beszarás. Némelyikük még oda is köszönne, vagy szólna neki valami vicceset, aha. Megint ez a női ferdítés-cifrázás. Kurvа érdekes, hogy a valóságban először mindenkinek az ugrik be, hogy egy csöves! Mert ugyebár olyan rohadt sokan szoktak szóba elegyedni egy önmagában az állomáson étkező sráccal, mi? Szánalmas, ahogy itt jópofiznak és megjátsszák a jóindulatú leányzót egyesek.
9/19 anonim válasza:
8-as Nyílván ha ocsmány vagy senki nem jópofizik veled. Ha jól néz ki akkor flört esélyes.
10/19 anonim válasza:
Azért más valamit ropogtatni, mint egy komplett ebédet burkolni a megállóban :D Lehet én is megnéznélek, de max megvonnáma vállam, aztán foglalkoznék a saját dolgommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!