Lanyok/nök! Szeretitek, vonzo nektek ha egy fiú/férfi magas?
Én 200 cm er vagyok.
De nagyon kerulnek a tekintetek. :(
18/f/miskolc
Akkor nekem sem mert khm.. 202cm magas vagyok, és kb 115-120kg mivel edzek. Állítólag az ilyen "méretektől" pedig már félnek a csajok. :"D Pedig saját szememmel nézve nem vagyok valami félelmetes! XD Úgyhogy, én pedig a másik véglet vagyok. Azt hiszem kezet foghatunk kedves kérdező! :)
22/F
Ebben semmi ijesztő nincs.:)
Pedig olvastam - talán itt egy másik kérdésnél? -, hogy ez már megijeszti a csajokat. Jó, lehet neked nincs benne semmi ijesztő, de van akinek igen. Mondjuk érdekes, az tuti! :D Kicsit csodálkoztam is. Viszont ha egy lány egyszer egy magas srác karjaiban ébred fel reggel, szerintem felejthetetlen élmény maradna számára és el is felejtené ezt a "félni kell tőlü(n)k" dolgot! ;)
22/F
Hát, akkor én nyilván nagyon fura vagyok, de én 158 centi vagyok, de nekem mindig a magas fiúk minimum 180 centisek jönnek be.. Oké, ők sokszor átnéznek a fejem felett, de azért néha kapok tekinteteket. :D
16L
#15 vagyok
Ugyan már fiúk, nincs semmi baj azzal hogy magasak vagytok. Tényleg, rengeteg lány van, aki 180+, ő nekik például szóba sem jöhetne annál alacsonyabb. Persze nálam sem lenne kizáró ok, mondjuk egy 165 centi, de nekem kell a védelem, mármint én ezért szeretem a magasabb fiúkat, mert szeretem a karjukban magamat biztonságban érezni.
Tehát tényleg nem lesz ebből hátrányotok az életben. :) Ha már úgy érzed minden veszve van, menj egy kosarazni,
ott biztosan értékelni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!