Szerintetek hogy van ez?
1. "Barátok vagyunk, de én többet érzek iránta"
2. "Barátok vagyunk" vs "nem akarok vele beszélni"
3. "én többet érzek iránta" vs "nem akarok vele beszélni"
4. "én tudtam, hogy úgy sem lesz semmi ebből" -- inkább féltél tőle, hogy nemet kapsz
5. "Ő azt mondta nem szerelmes belém" -- ez éppenséggel változhat is, nem kéne máris feladni
6. ha valaha szeretted, akár csak barátként is, akkor nem a bajban hagyod magára, amikor amúgy is padlón van
Persze érthető a gondolatmeneted, de szerintem csak berezeltél mielőtt igazán átgondolhatta volna a szerelmed, hogy mit is érez irántad. Lehet, hogy most jött rá, hogy rettenetesen hiányzol neki és nem tud nélküled élni. Lehet persze az is, hogy tényleg soha nem lesz ebből semmi, de ennyire ne legyél besz*ri.
de ha csak én adok mindíg??
és amúgy néha meg olyan volt, mintha játszana velem, miért pont én?? hiszen rajtam kívül van egy csomó barátja, lány barátja is,( amúgy mi egy féléve ismerkedtünk meg) miért én áplojam a lelkét? ápoltam neki amúgy és igen szerettem/szeretem és segítettem neki, ezt modta is, hogy sokat köszönhet nekem, mert kihoztam a depiből ( de nekem nem mondta mitől volt depis, de hát én azt is megtudtam) mindegy én mindíg igyekeztem felvidítani
de aztán fájni kezdett, nem tehetek róla, én is szenvedtem, ennyi, adtam magamból sokat neki, tudtam, hogy padlón van, nem tehetek róla, most akkor már mindketten padlón vagyunk, azt mondta hiányzik neki a társaságom, meg hogy közel állok hozzá, jó csajnak tart azért flörtölt, de ennyi
nem vagyok beszari, próbálkoztam nála, de távolságtartó volt mindíg, éreztem rajta, olyan távoli volt, táncoltunk buliban, ott sem történt semmi, a bartája elhívott futni, arra sem mondott semmi konkrétot,előszőr októberben mondtam meg neki, hogy többet érzek iránta, de azt sem reagálta le, folytattuk tovább, nem firtattam a dolgot, de nem bírtam tovább, kibukott belőlem újra, tiszta vízet akartam önteni a pohárba, és azt kaptam, hogy ő ezt nem tudta, és hogy az hitte, hogy barátok vagyunk, szóval barát!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!