Szerelmes vagyok a főnökömbe, mit tegyek?
Hónapok óta tart a dolog, és már nem tudom mit tegyek! Sokszor ugy tűnik, ő sem közömbös...mindig néz, csillogó szemekkel, a közelemben mindig olyan fura érzelmes fejeket vág, gyakran hozzám ér, megfogja a kezemet, derekamat,sokszor direkt keresi hogy érhet hozzám akár véletlenszerűen is, a közelemben énekelget, nagyon gyakran máshogy bánik velem mint a többiekkel (pozitiv értelemben), egyszer meg is ölelt olyan érzelemteljesen...
Viszont néha pedig van, hogy teljesen ignorál, mintha meg lenne rám sértődve, ha sms-ben kérdezek valamit, nem reagál, de nem tudom miért csinálja, én semmi olyat nem tettem...meg van egy kolléga, akivel az egyik srác szokott idegesiteni (teljesen ok nélkül, nincs köztünk semmi, engem csak egyvalaki érdekel), és amikor ezt a főnök meghallotta, tiszta ideges lett, azóta ha azzal a sráccal beszélgetek vagy nevetgélek, olyan szemeket mereszt rá...
Tehát vannak olyan jelek amik arra mutatnak hogy nem vagyok neki közömbös, viszont akkor miért nem közeledik hozzám??? Miért nem próbálkozik??Én ezt nem tudom hova tenni hogy mi van...
Viszont az is igaz, hogy én sem merem egyértelműen kimutatni hogy mit érzek, mert nem akarom leégetni magam :( talán nekem is egyértelműbbnek kéne lennem? Vagy mit tegyek szerintetek, hogy megtudjam, ő mit érez??
Tehát vannak olyan jelek amik arra mutatnak hogy nem vagyok neki közömbös, viszont akkor miért nem közeledik hozzám???
Nem hiszem, hogy ezt te teljesen végiggondoltad. Mert ha összejöttök az emberek pletykálni fognak, mégis a beosztottja leszel, és lehet nem tudna úgy objektíven dönteni, hogyha együtt járnátok. Amúgy nem félsz attól, hogyha mondjuk 1 év múlva szakítotok ki is rúg? Én ezért nem mernék úgy fejest ugrani ebbe.
Talan van baratnoje/felesege es nem mer lepni, lehet h kisebbsegi komolexusa van es ugy erzi, hogy miert egy luzerrel mennel el mint o, meg lehet h attol fel h majd elhagyod.....
Sztem nagyon szenved es probalja tartani magat, ezert nem valaszol sms-re es ezert rideg neha. Ugyanakkor pedig nem tudja kontrollalni az erzeseit, ezert feltekeny:-)))
Sztem irj neki egy imelt es hivd el kavezni, de csak olyan semmi extra, haveri alapon. Vannak emberek akik felnek a csalodastol es felnek az elettol.....konkretan felnek attol, hogy kiszolgaltatottak lesznek ezert nekik sok idobe telik amig felvallaljak az erzelmeiket es belevagnak valami ujba:-)))
Mar ha valojaban valaha eljut idaig:-))))Egy biztos: oszinten remelem h osszejottok es drukkolok h sikeruljon:-))
Nem, neki nincs barátnője, szingli! Annyit tudok az előzményeiről, hogy régen volt egy 9 éves kapcsolata, de azóta, kb. 5 éve, nem volt neki semmi komoly...végülis érthető hogy nehezen nyilik meg. Azt nem hiszem hogy luzernak tartaná magát, mert nagyon jóképű, sármos, magabiztos stilusu stb. az igaz hogy emellett nagyon érzékeny is, kifinomult lelkivilágú.
Áh, csak ugy e-mailben elhivni kávézni biztosan nem merném! Akkor már élőben, ez a neten nyomulás olyan gáz, nem...? Viszont ilyenkor mindig az van bennem, hogy én hivjam el a főnököt??
4-es vagyok megint: en atmentem egy hasonlo sztorin nem olyan reg, de nalunk mas volt a szitu mert nem nezett ki jol, plusz hazas volt (megis imadtam:-))) es en csak akkor hivtam el amikor felmondtam, amig ott meloztam en sem mertem:-))Ugyanakkor sztem egy probat meger, mi a legnagyobb drama ami tortenhet?Semmi, legrosszabb esetben felmondasz:-)))
Szoval a lenyeg h en ezeket az embereket sosem ertettem, es felo h mar nem is fogom:-)))Nalunk a vegkimenetel az lett hogy szeretok lettunk, de ehhez baromi sok honapnak kellett eltelnie:-)))Es jo, szeretjuk egymast, boldogok vagyunk, ket naponta tali es az elet jo.
Szoval ne add fel:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!