Miért van ez így?
Ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal mondjuk neten és ismerkedünk, akkor miért futamodnak meg?
Nem vagyok sem hülye, sem bunkó. Sok minden érdekel és értek is sok mindenhez, de ez most mellékes.
Miért gondolják a lányok, hogy ha egy fiú ismerkedni akar velük, akkor abból lennie kell valaminek?
Egy ismerkedésből nem hinném, hogy feltétlenül kapcsolat lesz.
Úgy értem, hogy nem minden ismerkedés végződik kapcsolattal, de ha nem ismerkedek nem is lehet kapcsolatom.
Miért zárkózottak a lányok ismerkedés terén?
Megértem, hogy óvatosak, pláne itt neten, de akkor is...
Vannak itt lányok akik nyitottak lennének egy ismerkedésre?
Ha nem léptek ki az életbe, csak virtuálisan megy a beszélgetés, akkor ellaposodik az egész, egyszerűen nem lesz miről jóízűen beszélgetni.
19/L
Nem vagyok híve a hosszantartó netes beszélgetésnek, ha tehetem próbálok személyes találkozót kérni.
Ha jól megvagyunk a lánnyal, akkor sem akar személyesen találkozni, amit viszont nem értek.
Sokkal jobban szeretem a személyes találkozást és beszélgetést.
A netes kommunikáció olyan személytelen, csak ideiglenes kapcsolattartásnak tartom.
Lenne is kedved ismerkedni? Hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!