Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Járnátok olyan nővel, akim...

Járnátok olyan nővel, akim gazdagabb nálatok?

Figyelt kérdés

#pénz #gazdagság #öröm #anyagiak #anyagi biztonság #rongyrázás #világi boldogság #ropogós húszezresek #világi mámor
2015. márc. 15. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

5.000 Forint szerintem nem egy nagy összeg.

Amúgy otthon is lehet edzeni csak ahhoz kreativitás kell.

2015. márc. 15. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
azért szebbek a gazdagabbak, mert azok akik jól néznek ki sikeresebbek, ez nem az én véleményem, láttam egy dokumentumfilmet, ami az emberek természetéről szólt, hogy a viselkedési formáink mennyire hasonlítanak a főemlősökére
2015. márc. 15. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze hogy jobban néznek ki. Adnak magukra.
2015. márc. 15. 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Na, magyarázd meg, hogy egy lány 18 évesen azért gazdag, mert jól néz ki és sikeres.
2015. márc. 15. 18:58
 15/20 anonim ***** válasza:

"Azért néznek ki jobban, mert van pénzük sminkre meg edzésre."

LOL.

Ezzel vigasztalod magad?

2015. márc. 15. 19:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.
2015. márc. 15. 19:04
 17/20 anonim ***** válasza:
nem azt mondom, hogy 18 évesen azért gazdag és sikeres, mert szép, hiszen még a karrierje se kezdődött el, de gondolom, ha jól néz ki akkor a szülei se rondák, mivel nagyrészt az ő tulajdonságaikat örökli, és ne hogy azt hidd hogy ezzel azt akartam mondani, hogy csak azok lehetnek sikeresek, akik jól néznek ki, csupán annyit hogy azoknak akik jól néznek ki egyszerűbb a dolguk és ez nem az én hülyeségem, hanem ezt láttam, nem egy hülye blogon, hanem ez szakemberek állítják
2015. márc. 15. 19:06
 18/20 anonim válasza:

Azért szebbek a gazdagok mert van pénzük plasztikai műtétekre :DDD

Bár nem értem ezt a felfogást és is látok nap mint nap egy csomó csinibabát, póthaj, jó test minden, aztán amikor átmegyek hozzá (barátnőim) kb még fürdőszobája sincs olyan csóró, de az iphone ott virít a kezében stb...én sokkal gazdagabb vagyok nála és mégsem játszom úgy az eszemet... :/

Irodaházban dolgozom...minden nő 150.000 Fölött keres... és olyan egyszerű mind mint a bot... semmi xtra (NA AZOK GAZDAGOK) Egy gazdagon nem fogod látni hogy az :/ Amikor besétál az 5*-os szállodába olyan cuccban mint egy koldus és sokszor még foga sincs az illetőnek, közben milliói vannak (mert ismerek ilyet is ) De az már az igénytelenség tetőfoka hogy nem képes megcsináltatni a pofáját mert úgy spórol :)

2015. márc. 16. 12:52
 19/20 anonim ***** válasza:
58%

A válaszokat Oscar díjra jelölöm. :D

Fiatal és nagyon gazdag nő vagyok. Őszintén? Sz*rok a pénzre. Van, megvehetek mindent és ennyi elég is. És igen, megveszem a stílusos, minőséges ruhákat, a drágább arckrémet, sminkből is a legjobbat, de aligha sminkelek. Természetesen viszonylag jól nézek ki, arányos a testem is és az arcom is. Igen, járok edző terembe, de nem csak nyavalyogni, hanem LesMills edzéseket nyomok, amik nem kispályásoknak valók. Előtte évekig profi szinten sportoltam, szóval erőm az van. Szerintem egyáltalán nem pénz függő az, hogy valaki szép -e, vagy sem. Illetve az is vitatható, hogy kinek mi a szép. Ha valakinek rossz a genetikája, nehezen tudja kiküszöbölni még plasztikai műtétekkel is. Pl. ha valakinek lassú az anyagcseréje, az nem lesz sosem modellalkat, akármit is csinál. Az meg, hogy csak a jó külsejű emberek lehetnek sikeresek, nem feltétlen igaz, mert azért annyira nem vagyok szembeötlő szépség. A kisugárzásom erős, ezt mondják mások. Szerintem ez a döntő. Egyébként igen, nem lenne számomra probléma, ha a pasi tőlem szegényebb lenne. Elég nehéz olyat találni az én korosztályomban, aki hasonló helyzetben van, mint én, úgyhogy nem is gondolkozom ezen.

2015. márc. 16. 13:52
 20/20 anonim válasza:

Én pl. Lovagolni járok. Sz a gazdagok sportja... Még jó hogy világéletemben talán 2 hónapon keresztül fizettem érte, a többi 10 évben ingyen tanulhattam, a mai napig ;)

Ráadásul galoppra (lóverseny) is sikerült eljutnom ahol igazi telivéreken tanulhattam zsokék segítségével :)

Ahoz is kell egyfajta kondi :) És sokan nem tehetik meg hogy ilyen sportot űzzenek. Hála istennek nekem szerencsém volt ezzel. Ja és nem vagyok milliomos, nem kell nélkülöznöm, de azért nem járok x6-os BMW-vel sem :D

2015. márc. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!