Leszbikus/biszexuális lányok! Tudnánk ismerkedni?
Oh, ez jó ötlet! :)
Hm 15 éves vagyok, pesti, inkább művész lélek, de realista is kicsit. Szerintem nyitott és széles látókörű vagyok, nagyon sok minden érdekel, szeretek tanulni. Bár kicsit sok lenne, ha mindent leírnék, ami eszembe jut hirtelen.
17 éves budapesti biszex lány vagyok. Művészléleknek vallom magam, szeretek rajzolni, illetve írni, bár ezzel komolyabban is szeretnék foglalkozni. Szabadidőmben ezen kívűl szeretek olvasni, és mikor jut rá időm, animét nézni.
Akik ismernek kedvesnek, segítőkésznek, naivnak, őszintének, valamint furcsának írnak le. :D
Jó az ötlet! :D
15 vagyok, 175 centi, szeretem normál alkatnak mondani magam, zöldes-kékes szemek, mellig érő középbarna haj, kicsit elvont vagyok, de mégis realista (van ilyen? van ilyen :D), Sopronban élek. :)
Ez de jó :D
15 éves budapesti Leszbikus lány vagyok :) én is szintúgy művészlélek vagyok, szeretek rajzolni, festeni :D de ezen kívül írni, olvasni is szoktam, na meg sorozatot nézni :DD Nem vagyok túl magas 157 cm vagyok barna göndör hajjal és szemüveggel :D és is szívesen ismerkedek, bárki írhat! ^^
Ez szép. :) Akkor én is becsatlakozom:
23 éves veszprémi nőies leszbikus nő vagyok. Szabadidőmben falat mászok és capoeirázok, és most készülök a motorjogsit elkezdeni. :) Szeretek mindenféle kikapcsolódást - nekimenni egy hegynek, bulizni, vagy csak henyélni egész nap - csak legyen relax... Szeretek olvasni, jó filmeket nézni, már nem rajzolok és nem írok, fiatalabbak, tiétek a babér. :) Ha megismernétek írjatok nyugodtan. :) Kézcsók
Nagyon jó ötletnek tartam,és hasznos is!:)
18 éves leszbi/bi vagyok,Pest megyében élek,közel Pesthez. Szeretem,ha boldogak az emberek:) S hiszek még a mesékben habàr már nem olvasom őket:D Egy nagy mosolyt mindenkinek:!))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!