Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor mi a szitu? Mi...

Most akkor mi a szitu? Mi lehet vele? (Több sztori is van)

Figyelt kérdés

14,5/L vagyok..mondjuk közelebb vagyok már a 15-höz.Évvesztes vagyok szóval most járom a nyolcadikat.

Van egy srác aki nagyon tetszik a suliban, 18 éves , és lehet, hogy tetszek neki, de nem bizti.

1: Farsang volt tesóméknak, a srác volt a narrátor és kétszer is nagyon megbámultam, és észrevette.Nagyon elvörösödtem. Barátnőm mondta, hogy azt veszi észre hogy elkezdett összevissza beszélni, és egy kicsit ő is elpirult, össze vissza kapkodta a tekintetét.

2: Mikor elhaladok mellette a folyosón, akkor a szeme sarkából mindig rámpillant.

3: Egyszer mentem fel a suliban az első emeltre, és ő ozz állt a portán, és amíg neki látóhatáron voltam végig nézett.

4: Ez egy másik nap:A suliban a portától nem messze van egy kis tv és ő a tvnél állt, én meg a tanárihoz mentem, beszélnem kellett az egyik tanárral , én már észrevettem, amikor közeledtem a tanárihoz, nekem oldalt állt. Láttam , hogy észrevett engem, de pont akkor jött ki a tanár, és amikor végeztem, elindultam a termem felé, és látom, hogy a tv nél áll még mindig, de felém fordul és bámul.

5: Barátnőimmel mindig kiülünk beszélni a radiátorhoz, amin közel van a bejárathoz, és amikor megérkezik a suliba mindig felém néz, és megy tovább.

6. Reggel órák előtt kimentem a barátnőimmel az udvarra, és az udvar másik végébe ő vitte a hangfalakat, és osztálytársaim mondják, hogy észrevett és hogy errefelé nézett.

7: Mentünk korizni az osztállyal, én ekkor nem vettem észre , hogy ott volt a portán, de a titkos kémem( a barátnőm) nézte , hogy mit csinál. Beszélgetett egy tanárral. És amikor észrevett elmosolyodott és visszakérdezett a tanrárnak , hogy tessék tanránő?

Meg még ilyen hasonló sztorik vannak....szerintetek?

Bocsi a helyesírásért, csak siettem:)

2015. márc. 15. 11:08
 1/3 anonim válasza:

Kb en is így voltam 6.-ba.. Na mindegy..

Lehet hogy érez irántad valamit.. De a fiúk nagy része nem mer kezdeményezni.. Ezzel nem azt akarom mondani/írni hogy hívd randira te.. Csak beszelges vele hogy mizujs vele stb..

2015. márc. 15. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
De aranyos!! Kezdeményezz te :) A fiúk félénkek, nem mindig mernek nyitni :) van egy ötletem neked ! Ha a közelében vagy, ejtsd le az egyik könyved, vagy a tolltartódat! Ha kedvel téged, biztos, hogy oda fog nyúlni, hogy elkapja, vagy hogy felvegye :) és ha még te is utána nyúlsz, akár a kezetek is összeérhet, majd mikor felegyenesedtek, akkor egymás szemébe nézve örök szerelembe estek!! <3 Szurkolok nagyon ! :))) majd írd meg, hogy mi volt :)) 19/L
2015. márc. 15. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)) kipróbálom! :D remélem beválik :)
2015. márc. 15. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!