Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Hogy értékelitek azt,...

Lányok! Hogy értékelitek azt, hogy?

Figyelt kérdés
Azt, hogy ha valaki oda megy hozzátok és próbál ismerkedni veletek? Mert manapság nem mindenki mer odamenni egy lányhoz és elkezdeni vele beszélgetni. Ezt hogy értékelitek?
2015. márc. 15. 10:25
 1/5 anonim válasza:
73%
Én szeretem, ha egy fiú bátor és oda mer állni egy lány elé, mert mostanában egyre kevesebb az ilyen, inkább azt várják, hogy a lány lépjen elősször, ami valószínűleg egyhamar nem fog megtörténni.
2015. márc. 15. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Ez nagyon sok mindentől függ. Hol, mikor jön oda, milyen lelki állapotban vagyok, van-e már párom, mennyire nyomulós, helyesnek találom-e, milyennek tűnik az első pár mondat után. Hiába esik jól úgy általánosságban a "merészsége", nem elég semmire.
2015. márc. 15. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, bátornak tartanám, ami imponál picit. Csak ne nyomuljon :))
2015. márc. 15. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Általában negatívan értékelték nálam. Persze, mert ocsmány vagyok és alacsony, így egy nő ha tehetné 10 méternél közelebb sose jönne hozzám. Szóval a külsőtől függ.
2015. márc. 15. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Értékelem,de tudod nem mindenki ugyanolyan. Azok a lányok, akik nagyon fent hordják az orrukat meg nagyon oda vannak maguktól, azok zokszó nélkul elküldhetik a srácokat.

Szóval ezt nem tudjuk neked megmondani,hogy akihez odamész, milyen lesz.

2015. márc. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!