Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szép lennék, sok udvarlóm...

Ha szép lennék, sok udvarlóm lenne?

Figyelt kérdés

Az udvarlók száma és esetleg törekvése tükrözi azt, hogy egy lány/nő mennyire szép?

L

2015. márc. 14. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen.

Általaban azokat zsongják körbe a hímek, aki feltűnően viselkedik.

Egy normális,de kicsit csendesebb,lehet szép,nem fogják körbeudvarolni,max más közegben.

Én ezt tapasztaltam.

2015. márc. 14. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, de ha büdös vagy és alpári akkor nem.
2015. márc. 14. 21:25
 13/15 opened paradise ***** válasza:
Én meg ha villamos,akkor sok áramszedőm.
2015. márc. 14. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem állítólag szép az arcom, de pufi vagyok (nem kövér!) és visszahúzúdó, ezért nagyon ritkán vannak udvarlók a láthatáron. Plusz faluban élek, ahol a zárkózottságom, testi hibá(i)m miatt le vagyok írva, itt biztosan senkinek sem fogok kelleni. Szóval láthatod, a szép arc semmit sem jelent.
2015. márc. 14. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, tapasztalataim szerint semmit sem ér önmagában a szép arc. Nekem ha tízezer férfi nem mondta még, hogy szép az arcom, akkor egy sem. Ennek ellenére csak tényként közölték ezt, majd ugyanúgy sz#rtak rám, ahogy rövid és tartalmas beszélgetésünk előtt, inkább futottak egy útvesztő szemöldökű alfanőstény után. Ilyen az élet.
2015. márc. 15. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!