Lányok, ti mit szólnátok ehhez a dumához?
A buszon van egy korombeli lány, nekem tetszik. Ő szokott engem nézni, kb 1 utcányira lakik, sokszor látom, mintha figyelne engem vagy csak belelátok mindent, ki tudja.
Gondoltam odamegyek hozzá, és ezt a szöveget adom be neki:
Szia, sokszor szoktalak látni, nem a ... gimibe jársz esetleg?
(itt nemtudom, majd alakulna)
Elkérhetném a telefonszámod?
(ha megadja)
Mi a keresztneved amúgy?
(ha elmondja)
Szép neved van.
Lányok, ha egy fiú így próbálkozna, arra reakció? Ha ez trágya, jobb ötlet?
Hát.. nembiztos h minden esetben működne:D
Szia, sokszor szoktalak látni, nem a ... gimibe jársz esetleg?
Nem.
Elkérhetném a telefonszámod?
Nem!
Mi a keresztneved amúgy?
Nem kopnál már le rólam?!
Szép neved van.
1-es, sajnos vagy nem sajnos, Ő sokszor a barátnőivel van, ritka alkalmak egyike az, amikor nem, és a a busz (amire a barátnői nem szállnak fel, mert másikra szállnak, de találkahelyük az)
2-es: az első kérdésre biztosan igen a válasz, jó barátom a Faszbúk.
Háát, személy szerint, én csak egy kiadós és élvezetesebb beszélgetés után adnám meg a telefonszámomat egy srácnak. (érdekel a téma, hozzá tudunk mindketten szólni, mindketten tudunk valami vicceset mondani, össze mosolygunk. Illetve, esetleg egyformán kap el a beszélgetés heve mindkettőnket.)
Viszont anyám megnevelt és ha bemutatkozol, akkor úgy illik, hogy én is mondom a nevem. Így már megkeresheted mondjuk fb-on. Ettől még lehet, KELL is beszélgetni a buszon, személyesen. Már csak azért is, h legyen oka vissza jelölni. Ne a telefon számmal nyúzd rögtön.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!