Volt már barátnőm, de most nincs senkim, pedig szeretnék egy komoly kapcsolatot. Miért lehet az hogy nem merek oda menni a lányokhoz. Prostizni meg el merek járni? 25f
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 20:11
31/40 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek ilyenekhez.
2015. ápr. 10. 19:38
32/40 anonim válasza:
És ha én azt mondom hogy számodra nincs megoldás és add fel ne keress barátnőd akkor azt elfogadod?
33/40 A kérdező kommentje:
kezdem az hinni hogy nekem nincs megoldás,már meg fordult bennem.Csak nehéz el fogadni,de kénytelen leszek.
2015. ápr. 14. 00:08
34/40 anonim válasza:
Jó szerintem még van számodra remény, de te döntesz persze.
35/40 A kérdező kommentje:
Szerintem felesleges reménykedni egész eddig azt csináltam.
2015. ápr. 14. 11:41
36/40 anonim válasza:
Jó te tudod. De utolsó szónak. Ülj le és nézz szét mennyi átlagos unalmas f**znak van barátnője és gondolkodj el azon hogy neked miért ne lehetne.
37/40 anonim válasza:
Most nem arra célzok hogy te vagy az átlagos és unalmas. :D
38/40 A kérdező kommentje:
Én bele fáradtam hogy nem kellek senkinek.Valahogy bele
kell törődnöm hogy nem kellek a nőknek.Pedig nem bunkó
tipusú ember vagyok. Nem lessz egyszerű el fogadni de
sajnos nincs más választásom.
2015. ápr. 14. 23:12
40/40 A kérdező kommentje:
semmi,minden ugyan az.
2015. nov. 7. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!