Abban tudnátok nekem segíteni, hogy hogy ismerkedjem lányokkal? Nagyon félénk visszahuzodó vagyok.
Inkabb,hogy ismerkedjek!!!!
Utalom ezt az -Em-es beszedet.
Itt lakom.....
Fszt!!!
Itt lakok.
Itt dolgozom.
Fszt!!!
Itt dolgozok.
Ill.Dolgozom vmin.
Eszem!
Fsz!
Eszek vmit.
Ill. Meg eszem a kenyeret.
Tanuljatok.meg irnim
Ameddig nem nagyon mozdulsz ki, addig nehéz lesz..
Először is verd ki a fejedből a félelmet, aa hölgyek nem harapnak... Odamész, megkérdezed mennyi az idő, merre van ez vagy az, akármi. Nálam pl az szokott beválni, hogy ruhaüzletben vagyok, és egy csajtól kérek tanácsot hogy ő szerinte ezvagy az jól e állna rajtam stb... Akármi elég hogy elindits egy beszélgetést, nem nagy művészet. A lényeg hogy kerekedj felül a gátlásaidon, legyél spontán, közvetlen. Látszódjon rajtad hogy nincs semmi problémád, és hogy életerős vagy, és hidd el minden rendben lesz :)
pl , ha több helyre eljárnál , úgy könnyebb volna .
De ha mész valahova , pl buszon , s meglátsz egy lány ak megkérdezed udvariasan , - Szia , van itt ... egy szabad hely , - vagy pdig - ha a lány bólint , s ha épp olva s, vagy ír valamit - megkérdezed kedvesen , hogy mit
vagy ha kronkrétan tetszik valaki , ak mindig mosolyogj , hívd el valahova stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!