Menjek oda? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki első látásból megtetszett. Minden 2. héten látom, mert akkor jár át a sulinkba egy foglalkozásra, ahova én is járok. Oda szeretnék menni hozzá, de Ő olyan menő, úgy értem ne arra gondoljatok, hogy elkényesztett meg minden, (ami a mai lányok 70%-ra igaz) nem selfikkel van tele a facebookja, sőt csak 1-2 képe van és az is teljesen normális. 200+ lájkos profilképe van, ezért gondolom,hogy menő. Én meg....annyira azért nem érzem magam királynak, attól független más mit gondol..nincs túl nagy önzbizalmam. Szóval, menjek oda hozzá legközelebb és próbáljam meg m1-m1 alapon, vagy hagyjam ilyen, mint én sosem fog megkapni egy olyat mint Ő?#menjek oda? szerelem? tetszik
2015. márc. 14. 18:08
2/4 anonim válasza:
Ez a legnagyobb tévedés hogy nem kapod meg!
A bombanő/nagyonszép lányokanak gyakran nincs pasijuk, mert senki sem meri megszólítani őket, pedig lehetne valami!
3/4 A kérdező kommentje:
első válaszadót nem igazán értettem, másodiknak kösznönöm. Tehát felveszem a Magabiztosság maszkot és here we go?
2015. márc. 14. 18:18
4/4 acelsziv válasza:
Na ide figyelj. Ha nem mégy oda hozzá tuti semmi nem lesz.
Ha odamégy lehet, hogy elhajt... De legalább megpróbáltad.
Vagy odamégy és összejön veled. Szerinted? Megéri nem odamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!