Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Menjek oda? (többi lent)

Menjek oda? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki első látásból megtetszett. Minden 2. héten látom, mert akkor jár át a sulinkba egy foglalkozásra, ahova én is járok. Oda szeretnék menni hozzá, de Ő olyan menő, úgy értem ne arra gondoljatok, hogy elkényesztett meg minden, (ami a mai lányok 70%-ra igaz) nem selfikkel van tele a facebookja, sőt csak 1-2 képe van és az is teljesen normális. 200+ lájkos profilképe van, ezért gondolom,hogy menő. Én meg....annyira azért nem érzem magam királynak, attól független más mit gondol..nincs túl nagy önzbizalmam. Szóval, menjek oda hozzá legközelebb és próbáljam meg m1-m1 alapon, vagy hagyjam ilyen, mint én sosem fog megkapni egy olyat mint Ő?

#menjek oda? szerelem? tetszik
2015. márc. 14. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Menj oda, gyere ide, takarodj!
2015. márc. 14. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb tévedés hogy nem kapod meg!

A bombanő/nagyonszép lányokanak gyakran nincs pasijuk, mert senki sem meri megszólítani őket, pedig lehetne valami!

2015. márc. 14. 18:15
 3/4 A kérdező kommentje:
első válaszadót nem igazán értettem, másodiknak kösznönöm. Tehát felveszem a Magabiztosság maszkot és here we go?
2015. márc. 14. 18:18
 4/4 acelsziv ***** válasza:

Na ide figyelj. Ha nem mégy oda hozzá tuti semmi nem lesz.

Ha odamégy lehet, hogy elhajt... De legalább megpróbáltad.

Vagy odamégy és összejön veled. Szerinted? Megéri nem odamenni?

2015. márc. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!